1 Aralık 2013 Pazar

Sanal Hayatlar(Disconnect) izle 720p Türkçe Dublaj HD donmadan izle


Sanal Hayatlar(Disconnect) izle 720p Türkçe Dublaj HD
Sanal Hayatlar 2013 yapımı dram filmidir. Ailesini aramaya zaman bulmakta zorluk çeken sürekli işte olan bir avukat, sırları internet içine yayılan bir çift, bir sınıf arkadaşına internet aracılığıyla büyüklük gösterisi yapan çocuğunu hizaya getirmek için uğraşan emekli bir polis memuru ve kariyer peşinde olan bir bir gazetecinin yetişkin sitelerindeki mücadelesi... Bütün bu kahramanları tek bir yerde buluşturan bir şey ise günümüzün icadı internet! Kullanışlı iletişimin yeni ismi olan internet bütün köşeli şekilleriyle masaya konulurken birbirinden değişik bir grup insanın yaşamı üzerinde yaptığı benzer etki vurgulanıyor. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Sanal Hayatlar Türkçe dublaj izleyebilirsiniz.

Sanal Hayatlar(Disconnect) izle 720p Türkçe Dublaj HD filminin oyuncuları Alexander Skarsgård , Colin Ford , Jason Bateman , Max Thieriot , Paula Patton, senaryosu Stan Lee tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Roel Reiné yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/sanal-hayatlardisconnect-izle-720p-turkce-dublaj-hd.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Sanal Hayatlar film izle , Sanal Hayatlar izle , Sanal Hayatlar Türkçe Dublaj HD , Sanal Hayatlar(Disconnect) izle , Sanal Hayatlar(Disconnect) izle 720p Türkçe Dublaj HD , Sanal Hayatlar(Disconnect) izle Türkçe Dublaj HD, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2012 Filmleri , Dram Filmleri , Gerilim Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder