10 Aralık 2013 Salı

Ölümcül Oyuncaklar Kemikler Şehri 2013 (The Mortal Instruments City of Bones) Türkçe Dublaj izle donmadan izle


Ölümcül Oyuncaklar Kemikler Şehri 2013 (The Mortal Instruments City of Bones) Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Jamie Campbell Bower , Jonathan Rhys Meyers , Kevin Zegers , Lena Headey , Lily Collins, senaryosu Cormac Mccarthy tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Harald Zwart yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/olumcul-oyuncaklar-kemikler-sehri-2013-the-mortal-instruments-city-of-bones-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı Ölümcül Oyuncaklar Kemikler Şehri 2013 (The Mortal Instruments City of Bones) Türkçe Dublaj izle
Fantastik bir senaryoya sahip olan film türünün benzerlerine nazaran gayet başarılı bir durumda. Baş rollerinde genç oyuncular dışında Game Of Thrones’dan tanınan Lena Headey’da yer almaktadır. Clary (Lily Collins) eğlenmek için gittiği kulüpten geç saatlerde çıkar. New York sokaklarında daha önce hiç karşılaşmadığı bir olaya tanıklık edecektir. Üç genç adam gözleri önünde birini öldürmüştür. Olayın şokunu atlattıktan sonra ilk aklına gelen polise haber vermek olsa da Clary cesede baktığı sırada bir kez daha şok olacaktır. Ceset gözleri önünde kaybolur. Bu durumu kimseye açıklamak kolay olmayacaktır. Görüldüklerini fark eden üç adam, kıza kendilerini dünyaya şeytanları yok etmek için yollanmış gölge avcıları isminde bir klanın üyeleri olarak tanıtacaktır. Romandan uyarlanan film türünde başarılı bir yapım olarak dikkat çekmektedir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder