28 Aralık 2013 Cumartesi

Yağmur Adam , Rain Man izle Türkçe Dublaj HD online izle


Yağmur Adam , Rain Man izle  Türkçe Dublaj HD
Bir dışalım araba satıcısı olan Charlie, insanların fikirlerine saygı duymayan kendini düşünen ve kopuk bir şehir çocuğudur. Babasının vefat ettiğini haber alan Charlie, cenazesine vardığında, babasının 49 model bir Buick Roadmaster haricinde bütün mirasını bir vakfa bıraktığını öğrenir. Kendi hakkı olduğunu düşündüğü bu paradan bir pay alabilmek için bu vakfı ziyaret eden Charlie, buranın özürlülerle ilgilenen bir kurum olduğunu öğrenir.

Yağmur Adam , Rain Man izle Türkçe Dublaj HD filminin oyuncuları Barry Levinson , Bonnie Hunt , Dustin Hoffman , Tom Cruise , Valeria Golino, senaryosu Jon Lucas tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Jonathan Levine yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/yagmur-adam-rain-man-izle-turkce-dublaj-hd.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Rain Man , Rain Man full izle , Rain Man hd izle , Rain Man izle , Rain Man vk izle , Yağmur Adam , Yağmur Adam hd izle , Yağmur Adam izle , Yağmur Adam vk izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , Dram Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder