12 Aralık 2013 Perşembe

Hücre film izle online izle


Hücre film izle
FBI ajanları tarafından aranan bir seri katil son kurbanı’nı kaçırıp sakladığı yeri öğrenmek için ajanlarından birini katilin beynine girerek bilği edinmesine ikna etmek ve son kurbanın yerini tesbit etmek ve kurbanı kurtarmak için büyük çaba göstermektedirler.

Hücre film izle filminin oyuncuları Catherine Sutherland , Colton James , Dean Norris , Dylan Baker , Gerry Becker , Jake Weber , James Gammon , Jennifer Lopez , Lauri Johnson , Marianne Baptiste , Marianne Jean-Baptiste , Musetta Vander , Patrick Bauchau , Pruitt Taylor Vince , Tara Subkoff , Vince Vaughn , Vincent D'Onofrio, senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Tarsem Singh yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/hucre-film-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Hücre 211 full izle , Hücre 211 hd izle , Hücre 211 izle , Hücre 211 türkçe dublaj izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2011 Filmleri , Aksiyon Filmleri , Dram Filmleri , En İyi 50 Film , Genel , Gerilim Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder