22 Aralık 2013 Pazar

Mamut, Mammoth izle Türkçe Dublaj HD


Mamut, Mammoth izle  Türkçe Dublaj HD
Lukas Moodysson'un bu ilk İngilizce filmi, New York'ta zengin bir hayat süren Ellen ve Leo çifti ile kızları Jackie ve Filipinli bakıcısı Gloria'nın hayatını anlatıyor. Tom, Tayland'a yaptığı bir iş seyehati esnasında hayatında bir farklılık yapmak istediğinin farkına varır. Aldığı kararın tetiklediği olaylar zinciri ve sonuçları evdeki herkesi etkiler. Üç değişik kııtada, üç yıla yakın bir sürede çekilen Mamut, bugüne kadar çekilmiş en büyük çaplı İsveç filmlerinden sayılıyor.

Mamut, Mammoth izle Türkçe Dublaj HD filminin oyuncuları Gael García Bernal , Marife Necesito , Michelle Williams , Sophie Nyweide , Thomas Mccarthy, senaryosu Chris Parker tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Danny Boyle yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/mamut-mammoth-izle-turkce-dublaj-hd.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Mammoth , Mammoth 2009 izle , Mammoth full izle , Mammoth hd izle , Mammoth izle , Mammoth vk izle , Mamut , Mamut 2009 , Mamut full izle , Mamut hd izle , Mamut izle , Mamut vk izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2010 Filmleri , Dram Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder