2 Aralık 2013 Pazartesi

Er Ryan’ı Kurtarmak Türkçe Dublaj izle sinema izle


Er Ryan’ı Kurtarmak Türkçe Dublaj izle
II. Dünya Savaşı yıllarında 3 oğlunun birden ölüm haberini alan anne, 4. oğlunun yaşadığını duymak ister.Artık tüm Amerikan ordusunun hedefi annenin son oğlu olan James Ryan'ı ne pahasına olursa olsun kurtarmaktır.Askerler her yerde ona ait izler aramaya başlar fakat bu öylesine bir göreve dönüşür ki bir kişiyi kurtarmak uğruna bir çok askerin hayatı tehlikeye girer.

Er Ryan’ı Kurtarmak Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Giovanni Ribisi , Matt Damon , Paul Giamatti , Tom Hanks , Vin Diesel, senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Steven Spielberg yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/er-ryani-kurtarmak-turkce-dublaj-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Er Ryan'ı Kurtarmak Filmini izle , Er Ryan'ı Kurtarmak Full izle , Er Ryan'ı Kurtarmak izle , Giovanni Ribisi Filmleri izle , Matt Damon Filmleri izle , Tom Hanks Filmleri izle , Vin Diesel Bütün Filmlerini izle , Vin Diesel Filmleri izle , Vin Diesel Full filmleri izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , Aksiyon Filmleri , Animasyon Filmleri , Dram Filmleri , En İyi 50 Film , Genel , Macera Filmleri , Savaş Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder