29 Aralık 2013 Pazar

400 Darbe izle , The 400 Blows izle


400 Darbe izle , The 400 Blows izle filminin konusu
400 Darbe konusu ; 1950'lü yılların başlarında Paris'te oturan 12 yaşındaki Antoine, ailesiyle arasındaki sorunlar ve okuldaki öğretmenince devamlı aşağılanmasından dolayı ne okulda ne de evde huzur bulabilmektedir. Ödevini yapmadığı için arkadaşıyla beraber okuldan kaçtıkları bir gün sokakta annesini tanımadığı bir adamla beraber gören Antoine, şoku üzerinden atamadan okula gelir ve ödevi yapmamasının bahanesi olarak annesinin vefat ettiği yalanını söyler. Anne ve baba sağlam bir şekilde okula geldikleri an ise gerçekler ortaya çıkar ve Antoine bir süreliğine uzaklaştırma cezası alır. Şimdi de ailesinden korktuğundan dolayı eve gitmeye korkan Antoine, yakın dostlarıyla beraber deniz kenarına kaçmaya karar verirler. Amaç babasının daktilosunu çalıp satarak para kazanmaktır. Ancak işler yine beklendiği gibi gitmez...Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/400-darbe-izle-the-400-blows-izle.html

Yüce Thor , Almighty izle Türkçe Altyazılı HD donmadan izle


Yüce Thor , Almighty izle Türkçe Altyazılı HD
Cody Deal , Kevin Nash , Lauren Halperin , Nicole Fox , Patricia Velasquez , Richard Grieco oynadığı, Gary Ross yönettiğini filmin konusu 2011 Amerikan yapımı Christopher Ray yönetmenliğinde çekilmiş fantastik, macera filmidir. Filmde, Norse mitolojisinden esinlenen heyecanlı fantezi serüvende çekiç-kaynak kahramanımızın günümüz Amerika'sına giderek şeytan tanrı Loki ile verdiği mücadele anlatılıyor..

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/yuce-thor-almighty-izle-turkce-altyazili-hd.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

28 Aralık 2013 Cumartesi

Ratatuy , Ratatouille izle Türkçe Dublaj HD 720p izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/ratatuy-ratatouille-izle-turkce-dublaj-hd.html adresinden Ratatuy , Ratatouille izle Türkçe Dublaj HD filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları : Engin Alkan , Ian Holm , James Remar , Toprak Sergen , Will Arnett

Yağmur Adam , Rain Man izle Türkçe Dublaj HD online izle


Yağmur Adam , Rain Man izle  Türkçe Dublaj HD
Bir dışalım araba satıcısı olan Charlie, insanların fikirlerine saygı duymayan kendini düşünen ve kopuk bir şehir çocuğudur. Babasının vefat ettiğini haber alan Charlie, cenazesine vardığında, babasının 49 model bir Buick Roadmaster haricinde bütün mirasını bir vakfa bıraktığını öğrenir. Kendi hakkı olduğunu düşündüğü bu paradan bir pay alabilmek için bu vakfı ziyaret eden Charlie, buranın özürlülerle ilgilenen bir kurum olduğunu öğrenir.

Yağmur Adam , Rain Man izle Türkçe Dublaj HD filminin oyuncuları Barry Levinson , Bonnie Hunt , Dustin Hoffman , Tom Cruise , Valeria Golino, senaryosu Jon Lucas tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Jonathan Levine yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/yagmur-adam-rain-man-izle-turkce-dublaj-hd.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Rain Man , Rain Man full izle , Rain Man hd izle , Rain Man izle , Rain Man vk izle , Yağmur Adam , Yağmur Adam hd izle , Yağmur Adam izle , Yağmur Adam vk izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , Dram Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

27 Aralık 2013 Cuma

Komşum Totoro izle Türkçe Dublaj HD donmadan izle


Komşum Totoro izle Türkçe Dublaj HD
Dakota Fanning , Hitoshi Takagi , Pat Carroll , Paul Butcher , Tim Daly oynadığı, John Hodge yönettiğini filmin konusu Anneleri, isimlendirmeyen ve uzun zamanlı bir rahatsızlığa yakalandığında ona daha yakın olmak amacıyla kaldığı hastanenin yakınındaki eski bir eve taşınmak isteyen iki minik kız, bir profesör olan babalarını da ayarlayıp bu kırsal yere taşınırlar. Minik kızlar Satsuki ve Mei bir süre sonra evin içinde onlarla beraber yaşayan, bazı varlıkların olduğunu anlarlar. Bu varlıklardan bir şekilde kurtulduklarında, evlerinin karşısındaki ormanda karşılaştıkları büyüleyici varlıklar iki kardeşi büyülü bir dünyanın içerisine sürüklerler. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/komsum-totoro-izle-turkce-dublaj-hd.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

26 Aralık 2013 Perşembe

Milyonluk Bebek izle Türkçe Dublaj Full HD sinema izle


Milyonluk Bebek izle Türkçe Dublaj Full HD filminin konusu
Frankie Dunn ringlerde yaşadığı seneler boyunca muhteşem dövüşçüler yetiştirmiştir. Öğrencisi olan boksörlere öğrettiği en önemli ders ise kendi yaşamı için de temel kabul ettiği, herşeyin üzerinde kendini korumaktır. Onu kızından soğutan ve uzak tutan acı deneyimi yüzünden uzun zamandır hiç kimse ile yakın olmamaya çalışmaktadır. Tek arkadaşı Scrap, onun spor salonuna göz kulak olmakta ve kaba dış görünümünün altında 23 yıldır yakasını bırakmayan bir affedilme beklentisi olduğunu bilmektedir ve bir gün Maggie Fitzgerald spor salonuna gelir,,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/milyonluk-bebek-izle-turkce-dublaj-full-hd.html

Mary And Max ( Türkçe Dublaj ) Full HD İzle izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/mary-and-max-turkce-dublaj-full-hd-izle.html adresinden Mary And Max ( Türkçe Dublaj ) Full HD İzle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Barry Humphries , Bethany Whitmore , Eric Bana , Philip Seymour Hoffman , Toni Collette

Kelebek ve Dalgıç izle Türkçe Dublaj HD Altyazı izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/kelebek-ve-dalgic-izle-turkce-dublaj-hd.html adresinden Kelebek ve Dalgıç izle Türkçe Dublaj HD filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Anne Consigny , Emmanuelle Seigner , Marie-Josee Croze , Mathieu Amalric , Max von Sydow

Jurassic Park izle Türkçe Dublaj Full HD izle


Jurassic Park izle Türkçe Dublaj Full HD filminin konusu
Fosilleşmiş bir sivrisinekten alınan dinozor kanı, bilimadamlarına DNA ile tekrar dinozor ortaya çıkarma imkanı sunar. Dr. Hammond, bu DNA’dan yola çıkarak genetik olarak dinozorlar üretir ve bir tür hayvanat bahçesi açar. Değişik değiişk dinozorların canlı olarak görülebileceği bu özel hayvanat bahçesinin ilk test konukları ise bir avukat, bir matematikçi, bir dinozor uzmanı ve bir bitkibilimci ile Hammond’un torunlarıdır. Dinozor embriyolarını ele geçirmek isteyen biri güvenlik sistemini devre dışı bırakınca, bütün dinozorlar adada serbest kalırlar.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/jurassic-park-izle-turkce-dublaj-full-hd.html

Babam İçin (Türkçe Dublaj ) Full HD İzle 720p izle


Gerry Conlon adında İrlandalı bir genç 70'i senelerde İngiltereye gider..Dostlarıyla bir evde bieraber otururlar..Bir polis baskınında hiç alakası olmamasına rağmen 1974 Gyildford bombalamasından sorumlu tutulur. Terörle mücadelede insan haklarının hiçe sayıldığı bir İngiltere dönemidir.Babasıda dahil ailesinden birkaç kişide tutuklanır..Gerry'e fiziksel manevi işkence yapılır. Kadın avukat (Emma Thompson) seneler süren mücadeleden sonra suçsuz olduklarını ispatlayabilir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Babam İçin (Türkçe Dublaj ) Full HD İzle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Babam İçin (Türkçe Dublaj ) Full HD İzle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/babam-icin-turkce-dublaj-full-hd-izle.html

25 Aralık 2013 Çarşamba

Gandhi izle Türkçe Dublaj Full HD donmadan izle


Gandhi izle Türkçe Dublaj Full HD
Ben Kingsley , Candice Bergen , Daniel Day-Lewis , Martin Sheen , Roshan Seth oynadığı, William Monahan yönettiğini filmin konusu 20. yüzyılın ilk yarısında İngiliz sömürgesi altındaki Hindistan’da geçen Gandhi, özgürlük mücadelesi amacıyla İngiliz yönetimine karşı “Pasif Direniş”i örgütleyen Mahatma Gandhi’nin hayatından bir kesit anlatıyor.En iyi biyografik çalışmalardan biri olarak kabul edilen Gandhi, 11 dalda aday olduğu Oscar ödüllerinden “en iyi film” ve “en iyi yönetmen” dahil tam 8 ödülle döndü.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/gandhi-izle-turkce-dublaj-full-hd.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Dokunulmazlar,The Untouchables izle TR Dublaj sinema izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/dokunulmazlarthe-untouchables-izle-tr-dublaj.html adresinden Dokunulmazlar,The Untouchables izle TR Dublaj filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Andy Garcia , Kevin Costner , Patricia Clarkson , Robert De Niro , Sean Connery

Karanlık Yolculuk,Donnie Darko izle TR Dublaj


; 80'lerin sonuna doğru geçen hikayede, Donnie Darko isminde 16 yaşında bir genç, bir takım gerçek olmayan şeyler görmeye başlar. Özellikle devamlı de tavşan kılıklı bir adam belirir. Çevresiyle uyum problemi yaşayan genç, ailesinin ve okulun kendisi için çizdiği yoldan ayrılıp, ilginç konuğunun izinden gidecektir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Karanlık Yolculuk,Donnie Darko izle TR Dublaj filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Karanlık Yolculuk,Donnie Darko izle TR Dublaj adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/karanlik-yolculukdonnie-darko-izle-tr-dublaj.html

Büyük Balık izle, Big Fish izle Türkçe Dublaj Full HD online izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/buyuk-balik-izle-big-fish-izle-turkce-dublaj-full-hd.html adresinden Büyük Balık izle, Big Fish izle Türkçe Dublaj Full HD filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Alison Lohman , Ewan McGregor , Helena Bonham Carter , Marion Cotillard , Miley Cyrus

24 Aralık 2013 Salı

Ben Hur izle , Ben-Hur izle Türkçe Dublaj HD sinema izle


Ben Hur izle , Ben-Hur izle Türkçe Dublaj HD
Judah Ben Hur varlıklı yahudi bir prenstir. Bir gün çocukluk dostu Messela ile birleşip konuşurlar ve hasret giderirler. Bu buluşmalarının ardından iki taraf siyasi görüşlerini açıklamaya başladıkları zaman tartışmaya başlarlar. Ben Hur dostuna hiç bir şekilde destek vermeyeceğini söyler. Bunun üstüe dostu Messela onu kürek mahkumu olarak sürgüne yollar. Zengin hayatına veda eden prens bu olay üzerine intikam yemini edecektir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Ben Hur izle , Ben-Hur izle Türkçe Dublaj HD filminin oyuncuları Charlton Heston , Jack Hawkins , Martha Scott , Sam Jaffe , Stephen Boyd, senaryosu Adam Herz tarafından yazılan filmin yönetmenliğini John Putch yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/ben-hur-izle-ben-hur-izle-turkce-dublaj-hd.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Ben-Hur , Ben-Hur full hd izle , Ben-Hur full izle , Ben-Hur hd izle , Ben-Hur izle , Ben-Hur kesintisiz izle , Ben-Hur vk izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , Aksiyon Filmleri , Macera Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Trainspotting izle Türkçe Dublaj HD Altyazı izle


Trainspotting izle Türkçe Dublaj HD filminin oyuncuları Ewan McGregor , Jonny Lee Miller , Kelly Macdonald , Kevin Mckidd , Robert Carlyle, senaryosu Stan Lee tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Louis Leterrier yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/trainspotting-izle-turkce-dublaj-hd.html

Filmin adı Trainspotting izle Türkçe Dublaj HD
Mark Renton'un Edinburgh'ta hayatını sürdüren kendisine benzer eroin bağımlısı bir grup İskoç genç arkadaşlarla takılmaktadır. Hepsi ezilmiş, yalancı, psikopat, hırsız ve uyuşturucu madde bağımlısıdırlar. Kendilerine eroinle zarar verdikçe, kaçınılmaz sona yaklaşırlar ve arkadaşlıkları git gide kötüleşmeye başlar. İçlerinden yalnız Mark, bu durumdan kurtulabilecek güce sahiptir. Fakat, yaşamayı seçip seçmeme konusunda kararsızdır

Oyuncak Hikayesi , Toy Story izle TR Dublaj donmadan izle


Oyuncak Hikayesi , Toy Story izle  TR Dublaj
Buzz Lightyear isimli yeni üretilen oyuncak, Andy'e armağan olarak verilir. Oyuncaktan çok hoşlanan Andy, eski sevdiği oyuncak olan Şerif Woody'e olan sevgisini yitirir. Bir gün Buzz bilmeden pencereden aşağı düşünce, herkes Woody'nin onu öldürdüğüne inanır. Woody, kendisini kurtarabilmek amacıyla Buzz'ın ardından giderek onu geri getirmeye karar verir. Ancak ikiliyi dış dünyada büyük tehlikelerle dolu maceralar beklemektedir.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/oyuncak-hikayesi-toy-story-izle-tr-dublaj.html

Zoraki Kral , The Kings Speech izle TR Dublaj


Zoraki Kral , The Kings Speech izle  TR Dublaj
babası V. George'un ölümünden sonra , Frederick Arthur George'un abisi Edward'ın Amerikalı Wallis Simpson ile evlenmek amacıyla tahtı Albert Frederick Arthur George'a vermesiyle başlar. Ancak tahta oturan yeni kralın ciddi bir engeli vardır. Halka hitabet etmekte problemler yaşayan kral çocukluğundan beri başına sorun olan kekemeliğini yenmek durumundadır. Yeni kralın bu problemi çözmesi ve onu kraliyet makamıne hazırlamak için Avustralyalı konuşma terapisti Lionel Logue devreye girer,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/zoraki-kral-the-kings-speech-izle-tr-dublaj.html

İnsan Avı , Oblawa izle Türkçe Altyazılı HD Türkçe izle


İnsan Avı , Oblawa izle Türkçe Altyazılı HD
Film 2. Dünya Savaşı esnasında Polonya’da anlatılıyor. Film, Nazi işgaline göğüs geren ve ormanda bir kampta duran bir avuç direnişçiyi gösteriyor. Yakın köylerden birinde hayatını sürdüren ve Nazilerle ortaklaşmaya giren bir adamın ihanetiyle başta direnişçiler olmak üzere birçok insanın yaşamı altüst oluyor,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


İnsan Avı , Oblawa izle Türkçe Altyazılı HD filminin oyuncuları , senaryosu Dan Studney tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/insan-avi-oblawa-izle-turkce-altyazili-hd.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler İnsan Avı , İnsan Avı full izle , İnsan Avı hd izle , İnsan Avı izle , İnsan Avı vk izle , Oblawa , Oblawa 2012 , Oblawa full izle , Oblawa hd izle , Oblawa izle , Oblawa vk izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2012 Filmleri , Dram Filmleri , Gerilim Filmleri , Savaş Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

23 Aralık 2013 Pazartesi

Metro Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça İzle 720p izle


Metro Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça İzle filminin konusu
Metro filmi izle oldukça özel bir gerilim filmi olan Metro, Moskova içerisinde çekilen son dönemlerde ki en iyi filmlerden biridir. Moskova içerisinde ki Metro güzergahı dahilinde ilerleyen film, bir anda nehirde yaşanan taşmaların tünele girmesi ile büyük bir gerilim, vahşet yaşamaya başlar. Metro filmi full izle ise, filmde nehrin taştıktan sonra metro içerisine sızması ile yaşananları ele almaktadır. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/metro-filmi-turkce-dublaj-tek-parca-izle.html

True Bloodthirst izle Türkçe Altyazılı HD


Vampirlerin ve insanların barış içinde yaşadığı bir şehirde , karaborsada satılan kanlardan bulaşan bir virüs vampirlerin DNa sını bozarak uçan yarasa vampire dönüştürmekte ve bu yeni vampir türü normal vampirleride öldürmektedir. İnsanların ve vampirlerin bu yeni türe karşı birleşmeleri ve beraber hareket etmeleri gerekmektedir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

True Bloodthirst izle Türkçe Altyazılı HD filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline True Bloodthirst izle Türkçe Altyazılı HD adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/true-bloodthirst-izle-turkce-altyazili-hd.html

Son Yolcu izle , Last Passenger Türkçe Dublaj Altyazı izle


Son Yolcu izle , Last Passenger Türkçe Dublaj
Dougray Scott , Iddo Goldberg , Kara Tointon oynadığı, Dan Studney yönettiğini filmin konusu yeni çıkan Hollywood filmlerinden biri. Film için bugüne kadar bir hayli çaba harcandı. Filmin hikayesinde ise sıradan bir günde sıradan işler yapan insanların başına gelen bir felaket anlatılıyor. Filmde normal bir günde işe gitmek için trene binen bir grup iş yerlerine doğru yol almaktadır. Ancak olmadık bir tehlike onları beklemektedir. Trenin makinisti karanlıkla anlaşmış psikopat biridir. Trendekiler onu engellemek ve emellerine ulaşmaması için onunla savaşmak zorunda kalacaklardır. Bu da onlar için bir hayli zor olacaktır. Son Yolcu full hd izlerken aksiyon ve gerilimi bir arada yaşayabilirsiniz. Filmde yönetmen olarak aynı zamanda senarist olan Omid Noshin görev alıyor. Yaklaşık 2,5 milyon dolar harcanan filmde oyuncu olarak da Lewis Shaler rolünü üstlenen Dougray Scott, Sarah Barwell rolünü üstlenen Kara Tointon üstlenmiş.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/son-yolcu-izle-last-passenger-turkce-dublaj.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Sırlar Evi , Stash House izle Türkçe Dublaj 720p izle


Sırlar Evi , Stash House izle Türkçe Dublaj filminin konusu
Başarılı bir avukat olan David karısına sürpriz yaparak bir ev satın alır..Ev çiftin düşledikleri gibi bir evdir..Muhteşem, kocaman ve gösterişli...Ancak çiftin evle alakalı bilmedikleri bir şey vardır..Dışarıdan muhteşem ve kusursuz görünen bu ev içerisinde tehlike barındırmaktadır. Evdeki ilk gecelerinde bilmeden çift bu tehlikeyi anlarlar..Evin duvarları ve döşemeleri zulalanmış uyuşturucu doludurile kaplıdır. İşte bu keşiften sonra Emma ve David için korku dolu saatler başlar..Çünkü evde tek başlarına değildirler ve birileri onlardan almak istedikleri şeyi almak niyetindedir
http://www.enyenifilmlerizle.com/sirlar-evi-stash-house-izle-turkce-dublaj.html

Silahlı Eller , Mains armées Türkçe Dublaj full hd izle


Silahlı Eller , Mains armées Türkçe Dublaj filminin oyuncuları Leïla Bekhti , Marc Lavoine , Roschdy Zem, senaryosu Thomas Bidegain tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Jonathan Levine yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/silahli-eller-mains-armees-turkce-dublaj.html

Filmin adı Silahlı Eller , Mains armées Türkçe Dublaj
Lucas ile onun ekibi çok iyi ve fazlaca başarılı olan bir grup polistir. Bu grubun en son görevi de sırlarla dolu olan bir örgütü bulup çökertmektir. Lucas , bu görev için Paris’e gitmiş ve orada narkotik polisi olan kızı ile yıllardan sonra tekrar konuşup görüşmüştür. Bu görüşmenin ardından baba ve kız aynı dava için mücadeleye başlar,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

22 Aralık 2013 Pazar

Oslo 31 Ağustos izle Türkçe Dublaj HD Türkçe izle


Oslo 31 Ağustos izle Türkçe Dublaj HD
melankoli ve yalnızlık içinde yaşamı geçip giden akıllı, alımlı ve maddi gücü sağlam bir adam olan Anders'in izinde bir film. Şehir arkasında bir uyuşturucu rehabilitasyonuna giren Anders, yakında bu sağlık merkezinden çıkacak ve yeniden şehir yaşamına geri gelecektir. Şehre daha hızlı uyum sağlayabilmesi için iş görüşmesine gitmek için klinikten çıkan Anders, istim üstünde geçen klinik yaşamından sonra şehrin başı boşluğunda gezmeye başlar ve uzun bir süredir görmediği insanlar ile birleşir. Tüm gün ve gece boyunca geçmiş hatalarının hayaletleriyle umudun yardımı ile savaşmaya çalışır,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/oslo-31-agustos-izle-turkce-dublaj-hd.html

Büyük Lebowski izle Türkçe Dublaj HD izle online izle


Herkesin Dude olarak seslendiği Jeffrey Lebowski günlerden bir gün iki gagnsterin evine girip sarsarak borcunu ödemesini istemeleri üstüne bir diğer Lebowski nin daha aynı şehirde yaşadığını öğrenir. Evine gelen gangsterlerin odanın görüntüsünü güzelleştiren halısına işeyerek kirletmelerine içerleyen Dude, batan halısını tazmin etmek amacıyla diğer Lebowski nin yanına gider. Bu ziyaret sonunda işsiz Dude para kazanabileceği bir iş sahibi olmuştur. Yalnız Lebowski nin karısını kaçıranlara verilecek fidyeyi söylenilen yere koyması onu zengin birisi yapacaktır, fakat bu plan planladığı gibi gitmeyecektir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Büyük Lebowski izle Türkçe Dublaj HD izle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Büyük Lebowski izle Türkçe Dublaj HD izle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/buyuk-lebowski-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html

Aliens izle ,Yaratık izle TR Dublaj izle donmadan izle


Aliens izle ,Yaratık izle  TR Dublaj izle
Tarihin en bilinen uzay gemisi Nostromo görevini bitirmiş bir biçimde Dünya’ya geri gelirken diğer bir gezegenden bir yardım çağrısı duyarlar. Çağrıyı yanıtsız bırakmayan gemi mürettebatı bu tanınmayan gezegene iniş yapar. Bu çağrının bir uyarı sinyali olduğunu geç anlayan ekip tanınmayan bir yaşam formuyla karşılaştıklarında olağandışı bir tecrübeye, ürkütücü bir maceraya atılırlar,,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/aliens-izle-yaratik-izle-tr-dublaj-izle.html

Aliens 2 izle ,Yaratık 2 izle TR Dublaj izle izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/aliens-2-izle-yaratik-2-izle-tr-dublaj-izle.html adresinden Aliens 2 izle ,Yaratık 2 izle TR Dublaj izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Bill Paxton , Lance Henriksen , Michael Biehn , Paul Reiser , Sigourney Weaver

Terminatör 1 izle Türkçe Dublaj HD 720p izle


Terminatör 1 izle Türkçe Dublaj HD
2029 yılının kıyamet sonrası Los Angeles'ında Skynet isimli yapay zeka ürünü bilgisayar sistemi 1990'larda büyük bölümünü yok ettiği insan ırkının kurtulmayı başaran direnişçilerine karşı savaşmaktadır. Direnişçiler Skynet'e karşı başarıya yakalamadan hemen önce Skynet savaşçı Terminatör'lerinden birine zamanda yolculuk yaptırarak onu geçmişe göndermeyi başarır. Terminatör'ün görevi direnişçilerin başı olan John Connor'ın annesi Sarah Connor'ın hayatına son vermektir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/terminator-1-izle-turkce-dublaj-hd.html

Mamut, Mammoth izle Türkçe Dublaj HD


Mamut, Mammoth izle  Türkçe Dublaj HD
Lukas Moodysson'un bu ilk İngilizce filmi, New York'ta zengin bir hayat süren Ellen ve Leo çifti ile kızları Jackie ve Filipinli bakıcısı Gloria'nın hayatını anlatıyor. Tom, Tayland'a yaptığı bir iş seyehati esnasında hayatında bir farklılık yapmak istediğinin farkına varır. Aldığı kararın tetiklediği olaylar zinciri ve sonuçları evdeki herkesi etkiler. Üç değişik kııtada, üç yıla yakın bir sürede çekilen Mamut, bugüne kadar çekilmiş en büyük çaplı İsveç filmlerinden sayılıyor.

Mamut, Mammoth izle Türkçe Dublaj HD filminin oyuncuları Gael García Bernal , Marife Necesito , Michelle Williams , Sophie Nyweide , Thomas Mccarthy, senaryosu Chris Parker tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Danny Boyle yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/mamut-mammoth-izle-turkce-dublaj-hd.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Mammoth , Mammoth 2009 izle , Mammoth full izle , Mammoth hd izle , Mammoth izle , Mammoth vk izle , Mamut , Mamut 2009 , Mamut full izle , Mamut hd izle , Mamut izle , Mamut vk izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2010 Filmleri , Dram Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

21 Aralık 2013 Cumartesi

Madagaskar 3 -3D izle Türkçe Dublaj HD donmadan izle


Madagaskar 3 -3D izle Türkçe Dublaj HD filminin konusu
Aslan Alex, Zebra Marty, Zürafa Melma ve su aygırı Gloria yine ortalığı birbirine katacaklar. Polise tutuklanmadan evleri New York'a geri gidebilmek amacıyla kendilerini gezici bir sirkin gösteri ekibine katılmakta bulurlar. Alex'in yapmak istediği mümkün mertebe dikkat çekmeden eve geri dönmekken, bu ekiple işi oldukça zordur. Avrupa turnesi şüphesiz ki oldukça renkli geçecektir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/madagaskar-3-3d-izle-turkce-dublaj-hd.html

Kirli Oyun, Freelancers izle Türkçe Dublaj HD


Kirli Oyun, Freelancers izle Türkçe Dublaj HD
New York polisi olan babasının öldürülmesine tanık olmasından on beş sene ardından Jonas ‘’Malo’’ Maldonado (Curtis ’50 Cent ‘ Jackson) polis akademisinde okur, mezun olur, ve babasının eski ortağının , Vito Sarcone (Robert De Niro) başını çektiği terbiyesiz polislerin olduğu bir gruba girer. Malo bu terbiyesiz ve şiddetli ortamda daha da derinlere girer , babasının ölümünün ardındaki gerçekleri çözmeye başlar, ve tüm bunların arkasında ki kişiye hesap sormak için plan kurmaya başlar,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/kirli-oyun-freelancers-izle-turkce-dublaj-hd.html

Scarface , Yaralı Yüz izle Türkçe Dublaj HD izle


Scarface , Yaralı Yüz izle Türkçe Dublaj HD filminin oyuncuları Al Pacino , Brett Ratner , F. Murray Abraham , Michelle Pfeiffer , Steven Bauer, senaryosu Dan Studney tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Jonathan Levine yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/scarface-yarali-yuz-izle-turkce-dublaj-hd.html

Filmin adı Scarface , Yaralı Yüz izle Türkçe Dublaj HD
Fidel Castro, Küba’da istenmeyen rejim muhaliflerine Amerika’ya göç etme hakkı verir. Küba’ya göç edecek olan binlerce insanın arasında azılı suçlular ve akıl hastaları da mevcuttur. Bu azılı suçluların en tanınanlarından Tony Montana da yakın dostu Manny Ribera ile Miami’ye göç eder. Montana kendisini ülkenin uyuşturucu babalarından birisi olan Frank Lopez’in yanında bulur. Montana’nın ise geldiği yerlerden daha yükseklere gitmek yönünde oldukça iddialı ve cesur amaçları vardır,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Ran izle Türkçe Dublaj Full HD 720p izle


Ran izle Türkçe Dublaj Full HD filminin konusu
Shakespeare’in Kral Lear’inde, 16. yy’ın ihtiyar lordu Lear krallığını üç kızı arasında paylaştırmak ister. Her biri ülkenin üç değişik yerindeki kalelerde durarak sadakatlarini göstereceklerdir. Büyük kızları menfaatleri amacıyla sahte bir samimiyet gösterirken, babasına duyduğu bağlılıkla en küçük kızı O’nun gerçekleri görmesi için çabalar,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/ran-izle-turkce-dublaj-full-hd.html

Müfreze — Platoon izle Türkçe Dublaj HD izle full hd izle


Chris Taylor adında bir öğrenci okulunu bırakarak gönüllü asker olarak Vietnam Savaşı'na girer. Vietnam'da bir sınır cephesine giden Taylor cephede hüküm süren kötü hava koşulları ve yorucu şartlar sebebiyle bitap düşer. Bir gece Vietnam'lıların saldırısına şahit olan bölük bu hengame sırasında kimi askerlerin ölümüne şahit olur. Bu küçük askeri birlikte iki çavuş arasında yaşanan güç gösterileri de işlerin yolunda gitmemesine yol açmaktadır. Ne için savaştığını anlamayan bu insanlar günden güne hayat, ölüm ve savaş kavramlarına dair inançlarını kaybetmektedirler,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Müfreze — Platoon izle Türkçe Dublaj HD izle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Müfreze — Platoon izle Türkçe Dublaj HD izle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/mufreze-platoon-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html

İnce Buz ,Thin Ice izle Türkçe Dublaj HD izle sinema izle


İnce Buz ,Thin Ice izle Türkçe Dublaj HD izle filminin oyuncuları Billy Crudup , Bob Balaban , David Harbour , Michelle Arthur , Sue Scott, senaryosu Aaron Helbing tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Martin Scorsese yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/ince-buz-thin-ice-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html

Filmin adı İnce Buz ,Thin Ice izle Türkçe Dublaj HD izle
Mickey Prohaska küçük bir kasabada sigortacılık yapmakta, bir yandan kendi işini yapmaya çabalarken öbür yandan da kendisinden boşanmaya uğraşan karısıyla ilişkisini düzeltmek için çabalamaktadır. Mickey'e göre her şey insanları öyküsüne inandırmaktan ibarettir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

20 Aralık 2013 Cuma

Özgürlük Yolu izle Türkçe Dublaj HD izle full hd izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/ozgurluk-yolu-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html adresinden Özgürlük Yolu izle Türkçe Dublaj HD izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Colin Farrell , Ed Harris , Jim Sturgess , Mark Strong , Saoirse Ronan

Oz Büyücüsü izle Türkçe Dublaj Full HD izle izle


Oz Büyücüsü izle Türkçe Dublaj Full HD izle filminin oyuncuları Billie Burke , Charley Grapewin , Frank Morgan , Judy Garland , Margaret Hamilton, senaryosu Curtis Crawford tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Benson Lee yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/oz-buyucusu-izle-turkce-dublaj-full-hd-izle.html

Filmin adı Oz Büyücüsü izle Türkçe Dublaj Full HD izle
; Kansas’ta kendi halinde bir çiftlikte yaşamına devam eden Dorothy Gale, yaşadığı hayattan mutludur. Bir gün büyük bir evi kendisiyle götürebilecek bir hortum çiftliği vurur. Dorothy ve Toto, uyandıklarında kendilerini yeterince tuhaf, peri masalından çıkma bir köyde bulurlar. Bu sırada ölen lanetli doğu cadısının intikamını almak isteyen lanetli batı cadısı Dorothy’nin arkasına düşer. İyi cadı Glinda ise Dorothy’yi korur ve ona Oz Büyücüsü’nden yardım istemesini tavsiye eder. Dorothy, beklenmedik bir yolculuğa çıkmak durumundadır,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

İnce Buz ,Thin Ice izle Türkçe Dublaj HD izle izle


Mickey Prohaska küçük bir kasabada sigortacılık yapmakta, bir yandan kendi işini yapmaya çabalarken öbür yandan da kendisinden boşanmaya uğraşan karısıyla ilişkisini düzeltmek için çabalamaktadır. Mickey'e göre her şey insanları öyküsüne inandırmaktan ibarettir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

İnce Buz ,Thin Ice izle Türkçe Dublaj HD izle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline İnce Buz ,Thin Ice izle Türkçe Dublaj HD izle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/ince-buz-thin-ice-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html

Kill Bill Vol. 1 izle Türkçe Dublaj HD izle Altyazı izle


Kill Bill Vol. 1 izle Türkçe Dublaj HD izle filminin oyuncuları Daryl Hannah , David Carradine , Lucy Liu , Michael Madsen , Uma Thurman, senaryosu James Vanderbilt tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/kill-bill-vol-1-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html

Filmin adı Kill Bill Vol. 1 izle Türkçe Dublaj HD izle
Gelin' (The Bride) lakabıyla tanınan kiralık katil, düğünü esnasında saldırıya uğrar. Kilisedeki büün insanlar öldürülür. O da karnındaki bebeğini düşürür fakar hayatta kalmayı başarır. 5 yıl kadar komada kalan Gelin, bir mucize eseri yaşama geri döner. Bundan böyle tek hedefi vardır: Ona ihanet eden eski patronu Bill ve adamlarını teker, teker öldürmek. Bill'i en son öldürecektir. Gelin intikamını almak için yola koyulur,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

19 Aralık 2013 Perşembe

Gökkuşağı Savaşçıları izle Türkçe Dublaj izle 720p izle


Gökkuşağı Savaşçıları izle Türkçe Dublaj izle filminin konusu
Yerel bir toplulukta yaşayan bir takım insan, doğayla uyum sağlamayı başararak yaşamda kalmaktadır. Fakat yaşadıkları bölgeye gelen gaddar tüccarlar, onları köle gibi kullanarak esir etmek istemektedirler. Grubun başı olan Genji önderliğinde buna karşı savaşacak olan halk, bu uğurda bir çok fedakarlık yapmak zorunda kalır. İki kısım halinde çekilen Tayvan yapımı film, yerel bir halkın özgürlük mücadelesinden esinlenerek beyazperdeye aktarılıyor.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/gokkusagi-savascilari-izle-turkce-dublaj-izle.html

İhtiyarlara Yer Yok izle Türkçe Dublaj izle donmadan izle


İhtiyarlara Yer Yok izle Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Garret Dillahunt , Javier Bardem , Josh Brolin , Tommy Lee Jones , Woody Harrelson, senaryosu Christopher McQuarrie tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Gore Verbinski yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/ihtiyarlara-yer-yok-izle-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı İhtiyarlara Yer Yok izle Türkçe Dublaj izle
Llewellyn Moss (Josh Brolin) geyik avında olduğu bir gün, Meksika yakınlarında bir uyuşturucu pazarlığının bol kanlı sonuyla karşılaşır. Yalnız parayı alıp giden Moss yaralı olan bi insana su vermek için geceyarısı olayın olduğu yere geri döner, fakat bu niyeti başına bela açacaktır ve Anton Chigurh (Javier Bardem) ile karşılaşmasına sebep olacaktır.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Otel Ruanda, Hotel Rwanda izle TR Dublaj izle


Otel Ruanda, Hotel Rwanda izle TR Dublaj izle
Don Cheadle , Jean Reno , Joaquin Phoenix , Nick Nolte , Sophie Okonedo oynadığı, Enrique Urbizu yönettiğini filmin konusu 1994'de dünyanın gözü önündeki soykırım Rwanda'da meydana geldi...Oranın halkı ikiye bölünmüş şekilde Hutular ve Tutsiler olarak insanları sınıfara ayırmıi ve çıkan savaşda yüzbinler öldürülmüştür...Ancak filmdeki acı gerçek dünya buna seyirci kaldı...Bin küsür insanın yaşamını kurtarmaya uğraşan bir insanın öyküsünü anlatıyor.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/otel-ruanda-hotel-rwanda-izle-tr-dublaj-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Thor Asgard Maceraları izle TR Dublaj izle izle


Thor Asgard Maceraları izle TR Dublaj izle
Craig Kyle , Greg Johnson oynadığı, Liz Brixius yönettiğini filmin konusu Genç Thor, kardeşi Loki ile beraber; efsanevi kayıp kılıç Sortor’u bulmak için, sislerin, devlerin, derin uçurumların ve buzdan vadilerin içine girerler. İlk başlarda pek de tehlikeli görünmeyen bu macera; gün geçtikçe büyük zorluklara gebe olacak, ve Thor’un kendini ispatlaması amacıyla büyük bir sınava dönüşecektir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/thor-asgard-maceralari-izle-tr-dublaj-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Thor Asgard Maceraları izle TR Dublaj izle 720p izle


Thor Asgard Maceraları izle TR Dublaj izle
Craig Kyle , Greg Johnson oynadığı, Liz Brixius yönettiğini filmin konusu Genç Thor, kardeşi Loki ile beraber; efsanevi kayıp kılıç Sortor’u bulmak için, sislerin, devlerin, derin uçurumların ve buzdan vadilerin içine girerler. İlk başlarda pek de tehlikeli görünmeyen bu macera; gün geçtikçe büyük zorluklara gebe olacak, ve Thor’un kendini ispatlaması amacıyla büyük bir sınava dönüşecektir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/thor-asgard-maceralari-izle-tr-dublaj-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

İlk Aşk izle, Flipped izle Türkçe Dublaj izle Türkçe izle


İlk Aşk izle, Flipped izle Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Aidan Quinn , Callan Mcauliffe , Madeline Carroll , Morgan Lily , Rebecca De Mornay, senaryosu David Moody tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Adam Green yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/ilk-ask-izle-flipped-izle-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı İlk Aşk izle, Flipped izle Türkçe Dublaj izle
Bryce ve Julie Bryce'nin mahalleye taşınmasıyla ikinci sınıfta karşılaşmışlardır. Küçük Juli, Bryce'ın yaşamına girmesi ile İlk Aşkını da tatmış olur. Fakat by durum Bryce için farklıdır. Kızlardan korkan, utangaç ve sıkılgan Bryce, her ne kadar Juli'yi kaybetmek istemese de, kızın ısrarı ve "hayır" yanıtını kabul etmemesi inirini bozmaktadırEnyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

18 Aralık 2013 Çarşamba

Adsız Kılıç izle Türkçe Dublaj Full HD izle online izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/adsiz-kilic-izle-turkce-dublaj-full-hd-izle.html adresinden Adsız Kılıç izle Türkçe Dublaj Full HD izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Seung-woo Cho , Soo Ae , Sophie Broustal

Daha İyi Bir Hayat izle Türkçe Dublaj HD izle


Daha İyi Bir Hayat izle Türkçe Dublaj HD izle
Carlos Galindo (Demian Bichir),çocuğu için güzel bir dünya kurmaya çalışan Meksikalı bir adamdır.Hayat güçlüklerle doludur ve bunun çok iyi farkındadır. Carlos, Hayatının kontrolünü elinde tutmaya çalışırken, olaylar onu tamamen kaybedecek bir duruma getirecektir.

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/daha-iyi-bir-hayat-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html

Fargo izle Türkçe Dublaj Full HD İzle 720p izle


Ekonomik sıkıntıda olan bir otogalerici kayınpederinden para alabilmek için eşini kendi kiraladığı iki belalıya kaçırtır.Fakat işler ayarladığı şekilde gitmez. Serserilerden biri yolda bir polisi öldürür. Karlarla sarılı küçük bir kasabanın hamile polis memuru olaya el koyar. Deliller onu kaçırılan kadının eşine götürecekdirEnyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Fargo izle Türkçe Dublaj Full HD İzle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Fargo izle Türkçe Dublaj Full HD İzle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/fargo-izle-turkce-dublaj-full-hd-izle.html

17 Aralık 2013 Salı

Sahte Vücutlar izle Türkçe Dublaj HD


Sahte Vücutlar izle  Türkçe Dublaj HD






Sahte Vücutlar 1984 yapımı suç ve gizem filmidir. Tanık olduğunuz her şeye inanamazsınız... Güzel bir genç bayan, Hollywood'daki göz alıcı evinin penceresinde baştan çıkarıcı bir striptiz gösterisi yapar. Büyümek için uğraşan genç bir aktör, onu dışarıdan izler. Birden, bayanın korkunç bir cinayete kurban gitmesini izler... Bu cinayetten sorumlu olan psikopat katili ararken, araştırmaları onu bambaşka yerlere götürür,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/sahte-vucutlar-izle-turkce-dublaj-hd.html

Son Oyun,Thick As Thieves izle Türkçe Dublaj online izle


Son Oyun,Thick As Thieves izle Türkçe Dublaj filminin oyuncuları Antonio Banderas , Morgan Freeman , Radha Mitchell , Robert Forster , Tom Hardy, senaryosu Kurt Wimmer tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Craig Zisk yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/son-oyunthick-as-thieves-izle-turkce-dublaj.html

Filmin adı Son Oyun,Thick As Thieves izle Türkçe Dublaj





Son Oyun 2009 yapımı macera ve suç filmidir. Keith Ripley suçluların kanunlarına uygun olarak hayatını sürdüren yetenekli bir soyguncudur: Görevini yap, ortağının arkasını kolla, hiçbir zaman teslim olma, polisle işbirliği yapma. Ripley'in daha önceki ortağı bu söylenilenlere uymamış ve bunu yaşamı ile ödemiştir. Jack Gabriel ise, New York caddelerinde hırsızlığı çok iyi yapan yakışıklı bir adamdır. Ripley; kendinin de izinde olduğu bir mücevher satıcısının; Jack tarafından soyuluşunu görür. Ripley hazırladığı gerçek büyük soygun için istediği ortağı bulmuştur,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Şrek 2- Shrek 2 -izle 3D Türkçe Dublaj HD


Şrek 2- Shrek 2 -izle 3D Türkçe Dublaj HD filminin oyuncuları Antonio Banderas , Cameron Diaz , Eddie Murphy , Mehmet Ali Erbil , Okan Bayülgen, senaryosu Aaron Helbing tarafından yazılan filmin yönetmenliğini James Wan yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/srek-2-shrek-2-izle-3d-turkce-dublaj-hd.html

Filmin adı Şrek 2- Shrek 2 -izle 3D Türkçe Dublaj HD
Shrek ve Fiona balayından gelmiştir. Fiona’nın ailesinden gönderilen bir davet mektubuyla karşılaşırlar. Fiona’nın kral babasıyla kraliçe annesi, yeni evli çifti Uzak Ülke’ye çağırmaktadırlar. Bu yüzden beraberlerinde Eşek’i de alarak yola çıkarlar. Prensesin geri gelişini kutlamak amacıyla Uzak Ülke’nin insanları sokaklara çıkmıştır. Kral ile Kraliçe de bir tanecik kızlarının ve hiç tanımadıkları damatlarının gelişini merakla beklemektedir. Fakat her ikisi de damatlarının görünüşüne hazırlıklı değildir. Daha da fazlası kızları da çok değişmiştir. Shrek ve Fiona’nın bilmediği bazı şeyler vardır. Bu beklenmedik evlilikle beraber Fiona’nın kral babasının geleceğe ait planları mahvolmuştur,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Kalbini Dinle ( August Rush )Türkçe Dublaj İzle Türkçe izle


Kalbini Dinle  ( August Rush )Türkçe Dublaj İzle
Yetenekli ve karizmatik İrlandalı gitarist ile genç ve güzel çellist New York'taki Washington Square'de karşılaşırlar, ancak bu sıradan bir gece değildir. Büyülü anlar yaşayan ikili bir süre birbirlerinden ayrı düşeceklerdir. Ancak onları ufak bir çocuk bir araya getirecektir: Küçük bir yetim olan August Rush sokaklarda kendi müziğini yapmakta ve sihirli bir güç tarafından korunmaktadır. Küçük August yeteneğini giderek herkese kanıtlamaktadır. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..



Kalbini Dinle ( August Rush )Türkçe Dublaj İzle filminin oyuncuları Alex O’Loughlin , Freddie Highmore , Jonathan Rhys Meyers , Keri Russell , Robin Williams, senaryosu James V. Hart , Nick Castle tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Kirsten Sheridan yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/kalbini-dinle-august-rush-turkce-dublaj-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler August Rush 720p izle , August Rush filmini izle , August Rush vk izle , Kalbini Dinle ( August Rush )Türkçe Dublaj İzle , Kalbini Dinle 720p izle , Kalbini Dinle full izle , Kalbini Dinle hd izle , Kalbini Dinle vk izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , Dram Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

16 Aralık 2013 Pazartesi

Karanlığın Ordusu ( Army of Darkness ) Türkçe Dublaj İzle sinema izle


Karanlığın Ordusu ( Army of Darkness ) Türkçe Dublaj İzle filminin konusu
Evil Dead serisinin bu üçüncü filminde Ash zamanda yolculuk yapmış ve 1300’lü yıllara düşmüştür. Onu bulan bir grup asker casus olduğunu düşünür ve ölüme mahkum eder. Ancak bu sırada bulunduğu kale saldırıya uğrar. Kahramanlıkla bütün düşmanları öldüren Ash adeta bir kahraman gibi görülür.Krallığa Necronomicon’u alması için yardım etmeye karar verir. Bu kitap sayesinde o da evine gidebilecektir. Ancak kitabı alırken kötülüğün uyanmasını sağlar ve ölüler ordusu ile krallık arasında başlayan savaşa liderlik etmek zorunda kalır. Ash çiftelisi ve testeresi ile bu savaşı kazanabilecek midir?

http://www.enyenifilmlerizle.com/karanligin-ordusu-army-of-darkness-turkce-dublaj-izle.html

Benim İçin Öldür Türkçe Dublaj HD İzle donmadan izle


Benim İçin Öldür Türkçe Dublaj HD İzle
Chelah Horsdal , Donal Logue , Katie Cassidy , Torrance Coombs , Tracy Spiridakos oynadığı, Liz Brixius yönettiğini filmin konusu Kendisini taciz eden eski erkek arkadaşını unutmaya çalışan Amanda ile geçmişinden kaçan Hailey aynı evi paylaşmaya başlarlar ve birbirlerine geçmişlerini unutturmak için yardım ederler. Bunun bedeli ne olursa olsun…Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/benim-icin-oldur-turkce-dublaj-hd-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Yeni Hayat ( Cast Away ) izle Türkçe Dublaj HD


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/yeni-hayat-cast-away-izle-turkce-dublaj-hd.html adresinden Yeni Hayat ( Cast Away ) izle Türkçe Dublaj HD filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Chris Noth , Helen Hunt , Michael Forest , Tom Hanks , Wilson

Nobody Walks Türkçe Dublaj HD izle Türkçe izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/nobody-walks-turkce-dublaj-hd-izle.html adresinden Nobody Walks Türkçe Dublaj HD izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Dylan McDermott , Jane Levy , John Krasinski , Olivia Thirlby , Rhys Wakefield

Hoşçakal – GoodBye 2011 Türkç Dublaj izle Türkçe izle


Hoşçakal – GoodBye 2011 Türkç Dublaj izle filminin oyuncuları Colin Farrell , Danny Trejo , John Malkovich , Terrence Howard, senaryosu Enrique Urbizu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Martin Scorsese yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/hoscakal-goodbye-2011-turkc-dublaj-izle.html

Filmin adı Hoşçakal – GoodBye 2011 Türkç Dublaj izle
Tahran’da yaşayan ve ülkeden ayrılmak için vize aramakta olan genç bir avukatın hikâyesini anlatıyor. Kadının avukatlık izni hükümet karşıtı eylemleri nedeniyle kısa süre önce iptal edilmiştir. Artık yapayalnız kalan kadın, son çare olarak hamileliğini sonlandırmayı düşünmeye başlar. Böylece bir şekilde ülkeden ayrılabilecektir..Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

15 Aralık 2013 Pazar

Rebelle Türkçe Dublaj HD İzle 720p izle


Rebelle Türkçe Dublaj HD İzle
Alex Herabo , Dole , Jupiter Bokondji , Marie Dilou , Starlette Mathata oynadığı, Gary Ross yönettiğini filmin konusu Kanada Fransa ortak yapımı olan film gerçek bir hikayeden uyarlama. Afrika’da çocuk asker olmaya zorlanan, büyücüklükle suçlandığı için köyünden uzaklaştırılan Komona’nın acı hikayesinin anlatıldığı film için yönetmen 10 yıllık zorlu bir çalışma süreci geçirmiş.

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/rebelle-turkce-dublaj-hd-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

The Marine:Homefront Türkçe Altyazılı HD İzle donmadan izle


The Marine:Homefront Türkçe Altyazılı HD İzle
Ashley Bell , Camille Sullivan , Michael Eklund , Mike , Neal McDonough oynadığı, Adam Herz yönettiğini filmin konusu Ünlü güreşçi Mike The Miz Mizanin, bu aksiyon dolu macerada muhteşem bir performans sergiliyor. Evine dönen Astsubay Jake Carter, kız kardeşinin tehlikeli kişilerce kaçırıldığını öğrenir. Onu kurtarmak için, düşmanın operasyon merkezine tek başına baskın yapmaya karar verir ve grubun acımasız liderinin, ölümcül bir terörist saldırısı hazırladığını öğrenir.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/the-marinehomefront-turkce-altyazili-hd-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Ölümsüz, 22 Bullets izle Türkçe Dublaj HD donmadan izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/olumsuz-22-bullets-izle-turkce-dublaj-hd.html adresinden Ölümsüz, 22 Bullets izle Türkçe Dublaj HD filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Carlo Brandt , Jean Reno , Joey Starr , Kad Merad , Marina Foïs

14 Aralık 2013 Cumartesi

Partiden Sonra, After Party türkçe dublaj izle izle


Partiden Sonra, After Party türkçe dublaj izle
Julio Medina , Lina María Luna , Manuel Cabral , Raúl Corro , Ricardo Herrera oynadığı, Guillermo Rincón yönettiğini filmin konusu Partiden Sonra 2013 yapımı korku filmidir. Carlos kentten uzakta bir partiye gider, üstelik Carlos tv de ki ünlü televizyon dizisinin baş aktörüdür. Özellikle genç kişilerin beğenisini elde eden Carlos, elindeki avantajı nasıl değerlendireceğini çok iyi bilmektedir. Bu sebeple de bir akşam esrarengiz bir partiye gelmesi için davet geldiğinde bu daveti geri çevirmez. Dört arkadaş birden telefonlarına gönderilen korkunç videolarla dehşete kapılırlar. Bu videolarda, evde kapana sıkışmış kişilerin acımasızca öldürülmeleri kayda alınmıştır.Esraengiz katil ise televizyon dizisinde Carlos'un oynadığı oyuncu gibi giyinmiştir. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/partiden-sonra-after-party-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Güzel Tanık-Cat Run Sexy. Silly? Slayer! full hd türkçe dublaj izle full hd izle


Anthony (Scott Mechlowicz) ünlü bir şef olmayı hayal etmiştir. Julian'ın (Alphonso McAuley) ise aklı fikri kadınlardadır. İki çocukluk arkadaşı, dedektiflik bürosu açmaya karar verir. Ancak daha ilk işlerinde her şey arapsaçına dönüşür. Çünkü elinde büyük bir skandala dair delil bulunan eskort kızı Cat'i (Paz Vega) korumaya çalışan iki kafadarın peşine mafya, yozlaşmış bir senatör ve bir kadın suikastçı düşmüştür... Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Güzel Tanık-Cat Run Sexy. Silly? Slayer! full hd türkçe dublaj izle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Güzel Tanık-Cat Run Sexy. Silly? Slayer! full hd türkçe dublaj izle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/guzel-tanik-cat-run-sexy-silly-slayer-full-hd-turkce-dublaj-izle.html

Kutsal Toprak Türkçe Dublaj HD izle 720p izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/kutsal-toprak-turkce-dublaj-hd-izle.html adresinden Kutsal Toprak Türkçe Dublaj HD izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Gale Harold , Ingrid Coree , James Stordahl , Jonell Kennedy , Leisha Hailey

13 Aralık 2013 Cuma

Son Tanık (The Expatriate )Türkçe Dublaj izle 720p izle


Son Tanık (The Expatriate )Türkçe Dublaj izle
Eski bir CIA ajanı kendisini birden ölüm hedefi olarak bulur, kendisine canlı ihtiyacı olan tek bir kişi ile birlikte hayatı için bütünüyle ve çılgın bir kaçışa başlar: çok az tanıdığı 15 yaşındaki kızı. Sonuç THE EXPATRIATE’dir, duygusal bir desteğe karşı uluslararası bir komplo teorisini açığa çıkaran biçimsel olarak çetrefilli, durmak bilmez bir casusluk gerilim


Son Tanık (The Expatriate )Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Aaron Eckhart , Eric Godon , Garrick Hagon , Liana Liberato , Olga Kurylenko, senaryosu Arash Amel tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Philipp Stölzl yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/son-tanik-the-expatriate-turkce-dublaj-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Son Tanık (The Expatriate ) izle , Son Tanık (The Expatriate )Türkçe Dublaj izle , Son Tanık izle , Son Tanık Türkçe Dublaj izle , The Expatriate, filmin kategorisi ise 2012 Filmleri , 720p Filmleri , Aksiyon Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Ultraviolet izle Türkçe Dublaj HD Altyazı izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/ultraviolet-izle-turkce-dublaj-hd.html adresinden Ultraviolet izle Türkçe Dublaj HD filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Cameron Bright , Clay Cullen , Milla Jovovich , Nick Chinlund , William Fichtner

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj izle 720p izle


Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj izle
Luke Evans , Michelle Rodriguez , Paul Walker , Vin Diesel , wayne Johnson oynadığı, Zübeyir Çinğay yönettiğini filmin konusu Dom ve Brian’ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaçmadan, saklanmadan yaşamak arzusu içlerini kemiriyordu. Ne kadar çok paraları olsa da, aileden ve yuvadan uzak hayat bir süre sonra zor gelir. Bu arada Hobbs dünyada 12 ülkeye yayılmış bir suç organizasyonu araştırmaya başlar. Bu örgüt her biri birer ölüm makinesi olan paralı askerlerden oluşmaktadır; ve örgütün ikinci lideriyse Dom’un öldüğünü sandığı eski aşkı Letty’den başkası değildir! Adamlarla kapışmanın tek yolu onları kendi seviyelerine yani sokaklara çekmektir.
Hobbs, Dom’a takımını Londra’da yeniden toplamasını teklif eder, karşılığındaysa haklarındaki tüm dava dosyaları ve suçlamalar düşürülüp eve geri dönmeyi, ailelerine kavuşmayı vaat eder.
Vin Diesel ve Paul Walker’ın sinema tarihine soygun ve araba kovalamacası olarak geçen ünlü serisinin son halkası olan film, bu sefer İspanya’da ve İngiltere’de çekildi. Yapımın yönetmenliğini ise seride yapımcı kimliği ile de yer alan Justin Lin üstlenirken, senaryo Chris Morgan’a ait


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/hizli-ve-ofkeli-6-turkce-dublaj-izle-2.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

12 Aralık 2013 Perşembe

Hücre film izle online izle


Hücre film izle
FBI ajanları tarafından aranan bir seri katil son kurbanı’nı kaçırıp sakladığı yeri öğrenmek için ajanlarından birini katilin beynine girerek bilği edinmesine ikna etmek ve son kurbanın yerini tesbit etmek ve kurbanı kurtarmak için büyük çaba göstermektedirler.

Hücre film izle filminin oyuncuları Catherine Sutherland , Colton James , Dean Norris , Dylan Baker , Gerry Becker , Jake Weber , James Gammon , Jennifer Lopez , Lauri Johnson , Marianne Baptiste , Marianne Jean-Baptiste , Musetta Vander , Patrick Bauchau , Pruitt Taylor Vince , Tara Subkoff , Vince Vaughn , Vincent D'Onofrio, senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Tarsem Singh yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/hucre-film-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Hücre 211 full izle , Hücre 211 hd izle , Hücre 211 izle , Hücre 211 türkçe dublaj izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2011 Filmleri , Aksiyon Filmleri , Dram Filmleri , En İyi 50 Film , Genel , Gerilim Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler

Sihirbazlar Çetesi & Now You See Me 2013 Türkçe Dublaj izle


Sihirbazlar Çetesi & Now You See Me 2013 Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Dave Franco , Jesse Eisenberg , Mark Ruffalo , Morgan Freeman , Woody Harrelson, senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Louis Leterrier yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/sihirbazlar-cetesi-now-you-see-me-2013-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı Sihirbazlar Çetesi & Now You See Me 2013 Türkçe Dublaj izle
Atlas isimli son derece karizmatik ve etkileyici bir illüzyonistin liderliğini yaptığı, dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan 'Four Horsemen' ekibinin başından geçenleri konu alıyor. Ekip üstün sihir marifetlerini sadece sahne gösterileri için değil, soygun yaptıkları bankaların sistemlerine erişmek ve izleyicilerini soymak için kullanıyorlar. Bu adamlar izleyicileri önce başka bir kıtadaki bir bankayı soyarak, daha sonra beyaz yakalı bir suçlunun bankadaki milyon dolarlarını izleyicilerin banka hesaplarına aktararak şaşırtıyorlar. Bunun üzerine onları durdurmaya kararlı olan özel FBI ajanı Dylan bu çetenin peşine düşer ... 'The Transporter', 'The Incredible Hulk' ve 'Clash of the Titans' gibi epik filmleriyle tanıdığımız Louis Leterrier tarafından yönetilen film 2013 Yapımı filmlerin en öenmli yapımlarından bir tanesidir.

Gökkuşağının Altında Türkçe Dublaj izle Türkçe izle


Gökkuşağının Altında Türkçe Dublaj izle
Agathe Bonitzer , Agnès Jaoui , Arthur Dupont oynadığı, yönettiğini filmin konusu Film 2013 yapımı olup türkçe dublaj şeklinde hd kalitede sitemizde izleyebilirsiniz. Laura (Agathe Bonitzer) genç bir kızdır. Hayatına ciddi bir ilişki yaşamanın zamanı geldiğini düşünür. Fakat karşısına 2 kişi birden çıkar. Kafası karışacaktır.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/gokkusaginin-altinda-turkce-dublaj-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Gezginler – Sightseers Türkçe dublaj izle Altyazı izle


Adamımız Chris 'in kendini kız arkadaşına yaşantısını enteresan bir şekilde göstermeye karar verir. Chris'in karavanı vardır. İngiltere adalarına yolculuğa çıkar. Tina normalde hayatında bu şekilde bir macera yaşamamıştır.
Gezginler – Sightseers Türkçe dublaj izle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Gezginler – Sightseers Türkçe dublaj izle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/gezginler-sightseers-turkce-dublaj-izle.html

Mezarına Tüküreceğim 2 izle Türkçe izle


Mezarına Tüküreceğim 2 izle
mezarına tüküreceğim 2 başlarda düzenli bir hayatı bulunan katie çok çalışarak kendini ispatlama peşindedir. Bu deneyimleri bir anda kötü bir kabusa dönüşecektir. Kaçırılan katie dövülür ve çok kötü bir şekilde inciletecektir. Başına gelen olayların intikamını almak için en az onlar kadar kötü olması gerekmektedir. Bunlardan bir ders çıkarmak gerekirse çok güzel bir hayatınız var fakat herşey tersine dönüşebilir.

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/mezarina-tukurecegim-2-izle.html

Vahşi Cin ( Goblin ) Full İzle full hd izle


Vahşi Cin ( Goblin ) Full İzle
Vahşi Cin Goblin Kanada yapımı ve 2010 yılında vizyona girmiş olan bir filmdir. Bilim kurgu ve korku türünde olan filmin IMDB puanı 4.3’tür. Jeffery Scott Lando tarafından yönetilen filmin başrol oyuncuları; Gil Bellows, Camille Sullivan ve Andrew Wheeler’dir. Vahşi Cin Goblin her yıl cadılar bayramında ortaya çıkmakta olan bir yaratık olan Goblin tatil için ormana giden insanlar için kabus olmuştur. Ormana giden insanları yiyen Vahşi Cin Goblin Ormana giden bir grup arkadaşın onun elinden kurtulmasını konu almaktadır. İzlerken korkacağınız ve ürkeceğiniz bir film olan Vahşi Cin Goblin korku filmi seven insanların korkmasına neden olacak bir filmdir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Vahşi Cin ( Goblin ) Full İzle filminin oyuncuları Andrew Wheeler , Brandy Kopp , Brendan Beiser , Brett Dier , Camille Sullivan , Colin Cunningham , Donnelly Rhodes , Elizabeth Weinstein , Erin BoyesX Gil Bellows , Glenn Ennis , Jordan Moore , Kathleen Duborg , Reilly Dolman , Tracy Spiridakos, senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Francis Lawrence yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/vahsi-cin-goblin-full-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Vahşi Cin ( Goblin ) türkçe Dublaj film full hd izle , Vahşi Cin ( Goblin ) türkçe Dublaj film izle , Vahşi Cin film izle , Vahşi Cin izleX Vahşi Cin türkçe Dublaj film izle, filmin kategorisi ise 2013 Filmleri , 720p Filmleri , Bilim Kurgu Filmleri , En İyi 50 Film , Genel , Gerilim Filmleri , Korku Filmleri , Suç Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Vizyondakiler

Vahşi Cin ( Goblin ) Full İzle donmadan izle


Vahşi Cin ( Goblin ) Full İzle filminin oyuncuları Andrew Wheeler , Brandy Kopp , Brendan Beiser , Brett Dier , Camille Sullivan , Colin Cunningham , Donnelly Rhodes , Elizabeth Weinstein , Erin BoyesX Gil Bellows , Glenn Ennis , Jordan Moore , Kathleen Duborg , Reilly Dolman , Tracy Spiridakos, senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Francis Lawrence yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/vahsi-cin-goblin-full-izle.html

Filmin adı Vahşi Cin ( Goblin ) Full İzle
Vahşi Cin Goblin Kanada yapımı ve 2010 yılında vizyona girmiş olan bir filmdir. Bilim kurgu ve korku türünde olan filmin IMDB puanı 4.3’tür. Jeffery Scott Lando tarafından yönetilen filmin başrol oyuncuları; Gil Bellows, Camille Sullivan ve Andrew Wheeler’dir. Vahşi Cin Goblin her yıl cadılar bayramında ortaya çıkmakta olan bir yaratık olan Goblin tatil için ormana giden insanlar için kabus olmuştur. Ormana giden insanları yiyen Vahşi Cin Goblin Ormana giden bir grup arkadaşın onun elinden kurtulmasını konu almaktadır. İzlerken korkacağınız ve ürkeceğiniz bir film olan Vahşi Cin Goblin korku filmi seven insanların korkmasına neden olacak bir filmdir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

11 Aralık 2013 Çarşamba

İnşAllah – Inch’Allah Türkçe Dublaj İzle Türkçe izle


İnşAllah – Inch’Allah Türkçe Dublaj İzle filminin oyuncuları Carlo Brandt , Evelyne Brochu , Marie-thérèse Fortin , Sabrina Ouazani , Sivan Levy, senaryosu Anaïs Barbeau-Lavalette tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Anaïs Barbeau-Lavalette yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/insallah-inchallah-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı İnşAllah – Inch’Allah Türkçe Dublaj İzle
Doktor olan Chloe, yaşamını Ramallah’taki Türk doktorlara yardım etmekle ve Kudüs’te yaşayan İsrailli bir asker olan kapı komşusu Ava ile geçirmektedir. Her gün uçurumun iki farklı yanını gören Chloe, birbirlerine düşman arkadaşları arasında köprü kurmaya çalışsa da her iki tarafa da aslında yabancı olduğunu fark edecektir. Belgeselleriyle tanınan Fransız sinemacı Anais Barbeau-Lavalette'in ikinci uzun metrajlı işi olan filmin başrolünde ise en son Café de Flore filminde izlediğimiz Evelyne Brochu yer alıyor. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Bunraku Türkçe Dublaj izle donmadan izle


Bunraku  Türkçe Dublaj izle
Bir gizemli drifter (Josh Hartnett) ve ateşli bir genç Japon savaşçısı Yoshi (Gackt) her ikisi de çirkin ve şiddetli suçlular tarafından terörize bir kasabasında geliyor. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/bunraku-turkce-dublaj-izle.html

Garip Turistler (Sightseers ) Türkçe Dublaj Film izle donmadan izle


Garip Turistler, İngiltere´nin Göller Bölgesi´ni karavanlarıyla boydan boya geçen katil bir çiftin son derece komik ve kan revan tatillerini izliyor. Tutkulu, sevgi dolu bir çift olan Chris ve Tina´nın tatili iyi başlar ama karavan komşuları rahatsızlık vermeye başlayınca cesetler havada uçuşur ve ilişkileri zorlu bir sınavdan geçer. Kill List / Ölüm Listesi´yle dünya çapında beğeni toplayan Ben Wheatley´nin huzur dolu İngiltere manzaraları fonunda yol filmi türünü tepetaklak eden bu yeni filmi, kahkahayı kanla buluşturan leziz ve kapkara bir komedi.
Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Garip Turistler (Sightseers ) Türkçe Dublaj Film izle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Garip Turistler (Sightseers ) Türkçe Dublaj Film izle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/garip-turistler-sightseers-turkce-dublaj-film-izle.html

10 Aralık 2013 Salı

Dört Kardeş ( Four Brothers ) Türkçe Dublaj izle izle


Dört Kardeş ( Four Brothers ) Türkçe Dublaj izle
Bobby, Angel, Jeremiah ve Jack Mercer çocuklukları birlikte geçen bambaşka karakterlere sahip 4 kardeştir. Zamanla hepsi annelerinin yanından ayrılır. Yıllar sonra annelerinin ölümü üzerine cenaze törenine katılmak için bir araya gelirler.
Annelerinin ölümünü merak eden kardeşler, olayı araştırmaya başlarlar. Olayı araştırdıkça, Mercer kardeşler birbirlerine daha çok bağlanırlar ve olayı çözmek için var güçleriyle çalışırlar ..
Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/dort-kardes-four-brothers-turkce-dublaj-izle.html

Kanlı Av (Comedown )Türkçe Dublaj Film izle sinema izle


“Birbirlerini çocukluktan beri tanıyan altı arkadaş, küçükken yaşadıkları ama şimdi terk edilmiş binaya zorla girerler. Korsan radyo istasyonu kurma amacıyla işgal ettikleri binada eğlenmeye başlayan gençler, alkol ve uyuşturucu ile iyice kafayı bulurlar. İçlerinden biri ortadan kaybolur. Etrafı araştırmaya başladıklarında binada yalnız olmadıklarını anlarlar. Binada yaşayan bir psikopat, gölgelerin arasında pusuya yatmış, gençleri sırayla avlamak için beklemektedir.” Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Kanlı Av (Comedown )Türkçe Dublaj Film izle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Kanlı Av (Comedown )Türkçe Dublaj Film izle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/kanli-av-comedown-turkce-dublaj-film-izle.html

Kanlı Av (Comedown )Türkçe Dublaj Film izle izle


Kanlı Av (Comedown )Türkçe Dublaj Film izle
“Birbirlerini çocukluktan beri tanıyan altı arkadaş, küçükken yaşadıkları ama şimdi terk edilmiş binaya zorla girerler. Korsan radyo istasyonu kurma amacıyla işgal ettikleri binada eğlenmeye başlayan gençler, alkol ve uyuşturucu ile iyice kafayı bulurlar. İçlerinden biri ortadan kaybolur. Etrafı araştırmaya başladıklarında binada yalnız olmadıklarını anlarlar. Binada yaşayan bir psikopat, gölgelerin arasında pusuya yatmış, gençleri sırayla avlamak için beklemektedir.” Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..



Kanlı Av (Comedown )Türkçe Dublaj Film izle filminin oyuncuları Adam Deacon , Geoff Bell , Jessica Barden , Martin Compston , Slaine Kelly, senaryosu Steven Kendall tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Menhaj Huda yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/kanli-av-comedown-turkce-dublaj-film-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Comedown , Kanlı Av , Kanlı Av (Comedown ) izle , Kanlı Av (Comedown )Türkçe Dublaj Film izle , Kanlı Av Film izle , Kanlı Av izle , Kanlı Av Türkçe Dublaj Film izle, filmin kategorisi ise 2012 Filmleri , 720p Filmleri , Gerilim Filmleri , Korku Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Son Durak 5 ( Final Destination V ) Filmini Full İzle donmadan izle


Son Durak 5 ( Final Destination V ) Filmini Full İzle filminin konusu
Seri haline gelmiş korku ve gizem filmi beşinci versiyonu ile hikayeyi Sam Lawton’ın zihninden aktarıyor. Sam arkadaşları ile beraber çıkacağı yolculukta otobüslerinin bir köprü geçişi sırasında kaza yaşayacaklarını görür. Hayatına devam eden Sam yolculukları ilerledikçe zihninde gördüklerin yavaş yavaş gerçekleşmeye başladığını görünce arkadaşlarını kurtarmak için mücadele etmeye başlayacaktır.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..
http://www.enyenifilmlerizle.com/son-durak-5-final-destination-v-filmini-full-izle.html

İpten Dönenler (Gallowwalkers ) Türkçe Dublaj izle full hd izle


İpten Dönenler (Gallowwalkers ) Türkçe Dublaj izle filminin konusu
Gallowwalkers 2012, Aman (Wesley Snipes) iyi bir silahşördür. Geçmişinde pek çok kişiyi harcamıştır. Gün gelir harcadığı bütün insanlar geri gelir. Zombi olarak dönen bu insanların hepsi Aman’dan intikam almak istemektedirler. Aman yanına aldığı genç bir silahşörle onların dersini vermek istemektedir.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..
http://www.enyenifilmlerizle.com/ipten-donenler-gallowwalkers-turkce-dublaj-izle.html

Too Big to Fail full hdTürkçe Dublaj izle 720p izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/too-big-to-fail-full-hdturkce-dublaj-izle.html adresinden Too Big to Fail full hdTürkçe Dublaj izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Bill Pullman , Paul Giamatti , Tony Shalhoub , Topher Grace , William Hurt

Ölümcül Oyuncaklar Kemikler Şehri 2013 (The Mortal Instruments City of Bones) Türkçe Dublaj izle donmadan izle


Ölümcül Oyuncaklar Kemikler Şehri 2013 (The Mortal Instruments City of Bones) Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Jamie Campbell Bower , Jonathan Rhys Meyers , Kevin Zegers , Lena Headey , Lily Collins, senaryosu Cormac Mccarthy tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Harald Zwart yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/olumcul-oyuncaklar-kemikler-sehri-2013-the-mortal-instruments-city-of-bones-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı Ölümcül Oyuncaklar Kemikler Şehri 2013 (The Mortal Instruments City of Bones) Türkçe Dublaj izle
Fantastik bir senaryoya sahip olan film türünün benzerlerine nazaran gayet başarılı bir durumda. Baş rollerinde genç oyuncular dışında Game Of Thrones’dan tanınan Lena Headey’da yer almaktadır. Clary (Lily Collins) eğlenmek için gittiği kulüpten geç saatlerde çıkar. New York sokaklarında daha önce hiç karşılaşmadığı bir olaya tanıklık edecektir. Üç genç adam gözleri önünde birini öldürmüştür. Olayın şokunu atlattıktan sonra ilk aklına gelen polise haber vermek olsa da Clary cesede baktığı sırada bir kez daha şok olacaktır. Ceset gözleri önünde kaybolur. Bu durumu kimseye açıklamak kolay olmayacaktır. Görüldüklerini fark eden üç adam, kıza kendilerini dünyaya şeytanları yok etmek için yollanmış gölge avcıları isminde bir klanın üyeleri olarak tanıtacaktır. Romandan uyarlanan film türünde başarılı bir yapım olarak dikkat çekmektedir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

9 Aralık 2013 Pazartesi

Jess & Moss Filmini İzle 720p izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/jess-moss-filmini-izle.html adresinden Jess & Moss Filmini İzle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Donald R. Fleming , Marie Coleman , Sarah Hagan

Dişi Vampirler (Vamps )Türkçe Dublaj izle full hd izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/disi-vampirler-vamps-turkce-dublaj-izle.html adresinden Dişi Vampirler (Vamps )Türkçe Dublaj izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Alicia Silverstone , Gael García Bernal , Krysten Ritter , Malcolm McDowell , Sigourney Weaver

Göster Gününü 2 (Kick Ass 2 ) 2013 Türkçe Dublaj izle Altyazı izle


Göster Gününü 2 (Kick Ass 2 ) 2013 Türkçe Dublaj izle filminin konusu
Serinin ikinci filmi olan Kick Ass 2, yine fantastik kahramanların mücadelesini içeriyor. Ana karakter Dave (Kick Ass), suçlularla olan mücadelesine bir süreliğine ara vermeye karar verir. Ama bu aradan faydalanan başka kahramanlar meydana çıkar. Kostümlü bu kahramanları piyasadan kaldırmak gerekir. Kick Ass bu sırada Mindy (Hit Girl) ile tanışır. Onunla bu yeni kostümlü tiplere karşı mücadele etmek için bir grup kurmak ister. Dave aynı zamanda Justice Forever isminde başka bir örgüte de dahildir. Mücadele etmesi gereken en büyük düşmanı The Motherfucker ismindeki kötülüklerin başı olacaktır
http://www.enyenifilmlerizle.com/goster-gununu-2-kick-ass-2-2013-turkce-dublaj-izle.html

Siyah Kuğu – Black Swan 2010 Türkçe Dublaj izle full hd izle


Siyah Kuğu – Black Swan 2010 Türkçe Dublaj izle
Nina (Portman), New York’ta yaşayan çok yetenekli bir balerindir ve hayatında çoğu balerin için de olduğu gibi dansetmekten başka bir şey yoktur. Eski bir balerin olan ve bu konuda çok hırslı olan annesi Erica (Hershey) ile yaşamaktadır. Oyun yönetmeni Thomas Leroy (Cassel) KUĞU GÖLÜ’nün baş balerini Beth MacIntyre (Ryder) yeni sezonda değiştrimeye karar verir ve ilk tercihi de Nina’dır. Balenin saf ve zarif Beyaz Kuğu ile şehvetin temsilcisi Siyah Kuğuyu aynı anda canlandırabilecek birine ihtiyacı vardır. Fakat Nina’yı bekleyen bir yeni bir rakip vardır, ve o da Leroy’u etkilemeyi başarmıştır. Nina Beyaz Kuğu rolüne her ne kadar uysa da Lily de Siyah Kuğu’nun tam karşılığıdır. İki genç dansçı arasındaki rekabet garip bir arkadaşlığa dönüşürken Nina da kendi karanlık tarafıyla haşır neşir olmaya başlamıştır. Onu mahvedebilecek türden bir kayıtsızlık.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/siyah-kugu-black-swan-2010-turkce-dublaj-izle.html

Kaos Düzeni (Order Of Chaos) Türkçe Dublaj izle full hd izle


Kaos Düzeni (Order Of Chaos) Türkçe Dublaj izle
John (Rhys Coiro) evlenmek üzere olan ve müstakbel eşi ile sıradan bir ilişkiye sahip, insanlara yalan söylemeyen, geçinmesine ve yaşamasına yetecek maaşa sahip bir işe ve oldukça düzenli bir hayata sahiptir. Bütün bunlar onun birer özelliği haline gelmiş alışkanlıklarıdır. Ancak günün birinde hayatına kontrolünü kaybedeceği biri girer. Rick (Milo Ventimiglia) hayatına girdiğinden itibaren onu bam başka şeylere sürükleyecek ve kararsız kalmasını sağlayacaktır

Kaos Düzeni (Order Of Chaos) Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Milo Ventimiglia , Rhys Coiro , Samantha Mathis, senaryosu Mark Sevi tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Vince Vieluf yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/kaos-duzeni-order-of-chaos-turkce-dublaj-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Kaos Düzeni (Order Of Chaos) Türkçe Dublaj izle , Kaos Düzeni izle , Kaos Düzeni Türkçe Dublaj izle , Order Of Chaos Türkçe Dublaj izle, filmin kategorisi ise 2010 Filmleri , Aksiyon Filmleri , Bilim Kurgu Filmleri , Gerilim Filmleri , Gizem Filmleri , Korku Filmleri , Macera Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

8 Aralık 2013 Pazar

Ölümcül İçgüdü 2 ( L’ennemi public n°1 ) Filmini Full izle sinema izle


Ölümcül İçgüdü 2 ( L’ennemi public n°1 ) Filmini Full izle filminin oyuncuları Gérard Depardieu , Ludivine Sagnier , Mathieu Amalric , Samuel Le Bihan , Vincent Cassel, senaryosu Abdel Raouf Dafri tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Jean-François Richet yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/olumcul-icgudu-2-lennemi-public-n1-filmini-full-izle.html

Filmin adı Ölümcül İçgüdü 2 ( L’ennemi public n°1 ) Filmini Full izle
Fransız gangsterlerin sonuncusu Jacques Mesrine, yaşamı boyunca 1 numaralı halk düşmanı ilan edilmişti. Düzenli olarak kamuoyu anketlerinin zirvesinde yer aldı. Paris’in göbeğinde polisin yakın mesafeden yoğun ateşi altındaki görkemli ölümü onun efsane statüsünü taçlandırdı. Öyle ki, 1979 yılındaki ölümünden 30 yıl sonra bugün bile Jacques Mesrine efsanesi hala capcanlı... Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

One Direction (This Is Us )2013 Türkçe Altyazılı izle izle


One Direction (This Is Us )2013 Türkçe Altyazılı izle filminin oyuncuları Harry Styles , Liam Payne , Zayn Malik, senaryosu Zayn Malik tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Morgan Spurlock yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/one-direction-this-is-us-2013-turkce-altyazili-izle.html

Filmin adı One Direction (This Is Us )2013 Türkçe Altyazılı izle
İngiltere’de katıldıkları bir yarışma sonrasında iyi bir prodüktörün youtube’de izlediği videolarından etkilenerek danışmanlık teklif ettiği ve bu şekilde bir anda dünyanın en çok sıçrama yapan teenage gruplardan biri haline gelmiştir. Grup elemanlarının kişisel hayatlarında aileleri ile olan ilişkilerinden müziklerinin yayınlandığı bir müzikale dönüşen belgesel ve müzikal karışımı bir yapım.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

7 Aralık 2013 Cumartesi

Koleksiyoncu 2 ( The Collection 2 ) Türkçe Dublaj full hd izle donmadan izle


Koleksiyoncu 2 ( The Collection 2 ) Türkçe Dublaj full hd izle filminin konusu
Elena, gizli bir depoda yapılan partiye gitmek için arkadaşları tarafından ikna edilir ve bu partide kendisini, içerde eğlenenlerin biçilip, kesilip, ezildikleri kâbus gibi tuzakların içinde bulur. Bu dehşet verici cinayetler bittiğinde, Elena hayatta kalan tek kişidir. Oradan kaçmayı başaramadan bir sandığın içinde bilinmeyen bir yere götürülür. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


http://www.enyenifilmlerizle.com/koleksiyoncu-2-the-collection-2-turkce-dublaj-full-hd-izle.html

Zindan Adası İzle (Türkçe Dublaj Full HD ) Altyazı izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/zindan-adasi-izle-turkce-dublaj-full-hd.html adresinden Zindan Adası İzle (Türkçe Dublaj Full HD ) filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Ben Kingsley , Emily Mortimer , Leonardo DiCaprio , Mark Ruffalo , Michelle Williams

6 Aralık 2013 Cuma

Cherry´nin Hikayesi ( About Cherry ) Full HD izle 720p izle


Cherry´nin Hikayesi ( About Cherry ) Full HD izle filminin oyuncuları Ashley Hinshaw , Dev Patel , Heather Graham , James Franco , Lili Taylor, senaryosu Lorelei Lee , Stephen Elliott tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Stephen Elliott yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/cherrynin-hikayesi-about-cherry-full-hd-izle.html

Filmin adı Cherry´nin Hikayesi ( About Cherry ) Full HD izle
18 yaşındaki Angelina’nın hiç de kolay olmayan bir aile hayatı vardır. Annesi alkoliktir ve üvey babası şiddete yatkın, sağı solu belli olmayan bir adamdır. Bir sabah, birlikte olduğu erkek arkadaşı onun para için çıplak resimler çektirmesi konusunda ısrar eder. Angelina, ‘Cherry’ takma adıyla San Francisco’daki yeraltı porno dünyasını keşfeder. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Gerçeğe Çağrı (Total Recall) Türkçe Dublaj İzle full hd izle


Gerçeğe Çağrı (Total Recall) Türkçe Dublaj İzle filminin konusu
Filmde, düşleri gerçek anılara dönüştüren Recall isimli bir şirketten hizmet alan Douglas Quaid isimli bir adamın merkezinde yaşananları izliyoruz. Quaid, güzel bir karısı olan sıradan bir fabrika işçisidir ve Rekall şirketinin sunduğu bu olanaktan yararlanarak sıkıcı hayatından uzaklaşmak ister. Kendisine bir süper ajanın anıları yüklenen Quaid için işler hiç de yolunda gitmez ve kendisini bir anda av durumunda buluverir. Yönetici Cohaagen tarafından kontrol edilen silahlı güçler tarafından aranmaya başlayan Quaid, bir özgürlük savaşçısıyla birlik olarak yeraltı direnişinin liderini bulup Cohaagen'i durdurmaya çalışır. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


http://www.enyenifilmlerizle.com/gercege-cagri-total-recall-turkce-dublaj-izle.html

Demir Yumruklu Adam Full HD izle full hd izle


Demir Yumruklu Adam Full HD izle filminin konusu
Feodal yapının hüküm sürdüğü Çin'de, bir demirci kendisini ve kasabadaki herkesi korumak için demir silahlar yapar... Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


http://www.enyenifilmlerizle.com/demir-yumruklu-adam-full-hd-izle.html

Yılın Savaşı ( Battle of the Year ) film izle sinema izle


Yılın Savaşı ( Battle of the Year ) film izle
Hip-hop’ın dev ismi Dante Graham (Laz Alonso) b-boy (break dansçı erkek) geçmişi sayesinde milyar dolarlık bir iş kurmuştur. Şimdi, amacı Fransa Montpellier’de gerçekleşecek olan, hip-hop’ın bir numaralı efsanevi yarışması Battle of the Year’ı kazanabilecek bir Amerikan rüya takımı yaratarak ABD’nin bu danstaki üstünlüğünü yeniden kabul ettirmektir.

Graham takımın koçluğuna eski dostu ve takım arkadaşı Jason Blake’i (Josh Holloway) getirir. Blake, yardımcı koçu Franklyn (Josh Peck) ve koreografı Stacy’nin (Caity Lotz) yardımıyla dik kafalı 13 bireyi tüm rakipleriyle mücadele edebilecek, disiplinli, uyumlu ve gösterişli bir takıma dönüştürmeye çabalar.

Fakat yarışmaya haftalar kala, dansçılardan Rooster (Chris Brown) ile Do Knock (Jon Cruz) arasındaki çekişme takımı ikiye böler. Bu arada Blake de eşini ve çocuğunu trajik bir kazada kaybettiğinden beri pençesine düştüğü umutsuzluk ve alkol sorunuyla başa çıkmaya çalışmaktadır. Eğer rüya takım üyeleri b-boy dünya şampiyonluğunu 15 yıl aradan sonra Amerikan topraklarına geri getirmek istiyorlarsa, başarılı olmak için kişisel şeytanlarını alt etmeleri gerekecektir. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..



Yılın Savaşı ( Battle of the Year ) film izle filminin oyuncuları Caity Lotz , Chris Brown , Josh Holloway , Josh Peck , Laz Alonso, senaryosu Brin Hill , Chris Parker tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Benson Lee yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/yilin-savasi-battle-of-the-year-film-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Battle of the Year , Yılın Savaşı ( Battle of the Year ) film izle , Yılın Savaşı ( Battle of the Year ) full hd film izle , Yılın Savaşı film izle , Yılın Savaşı fragman izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2013 Filmleri , Dram Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Vizyondakiler , Yabancı Filmler

PARLAK YILDIZ TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE izle


PARLAK YILDIZ TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE filminin oyuncuları Abbie Cornish , Ben Whishaw , Jane Campion , Kerry Fox , Thomas Sangster, senaryosu Dan Mazer tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Stephen Chbosky yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/parlak-yildiz-turkce-dublaj-hd-izle.html

Filmin adı PARLAK YILDIZ TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE
Eşsiz doğa manzaralarıyla dolu bu romantik film, 1818 senesinde, Londra’nın dışında oluyor . 23 yaşındaki şair Keats, genç komşuları Fanny Brawne’la kimsenin bilmediği bir ilişkiye girer. Birbirlerine bağlılıkları artar, aşkları büyürken bazı engelleri aşmaları gerekir: Fanny’nin annesi, Keats’in en samimi dostu Brown ve genç şairin tedavisiz hastalığı… Altın Palmiye ödülünü alan tek bayan yönetmen olan Oscarlı yönetmen Jane Campion’ın yeni filmi Altın Yıldızlar, yönetmenin en çok izlenen filmi olmaya da layık gösteriliyor. 25 senelik yaşamına 3 şiir kitabı doldurmayı başarmış olan ve verem yüzünnden hayatını kaybeden ünlü İngiliz şair John Keats’in hayatını son seneleri ile bu sırada moda öğrencisi Fanny Brawne’la payşatığı aşkı konu alan film 2009 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye adayı olmuştur. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Zindan Adası Full HD İzle Türkçe izle


“Departed-Köstebek” ile Oscar ödülü kazanan yönetmen Martin Scorsese’in yönettiği “Shutter Island-Zindan Adası”nda, Massachussets sahili açıklarındaki bir adada suç işlemiş akıl hastalarının tedavi edildiği hastanedeki bir katilin esrarengiz şekilde kayboluşunu soruşturmakla görevlendirilen Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) ve Chuck Aule (Mark Ruffalo) adlı iki polisin baş döndüren hikayesi konu ediliyor. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Zindan Adası Full HD İzle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Zindan Adası Full HD İzle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/zindan-adasi-full-hd-izle.html

Zindan Adası Full HD İzle online izle


Zindan Adası Full HD İzle
Ben Kingsley , Emily Mortimer , Leonardo DiCaprio , Mark Ruffalo , Michelle Williams oynadığı, Laeta Kalogridis yönettiğini filmin konusu “Departed-Köstebek” ile Oscar ödülü kazanan yönetmen Martin Scorsese’in yönettiği “Shutter Island-Zindan Adası”nda, Massachussets sahili açıklarındaki bir adada suç işlemiş akıl hastalarının tedavi edildiği hastanedeki bir katilin esrarengiz şekilde kayboluşunu soruşturmakla görevlendirilen Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) ve Chuck Aule (Mark Ruffalo) adlı iki polisin baş döndüren hikayesi konu ediliyor. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..



Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/zindan-adasi-full-hd-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Gerçeğe Çağrı (Total Recall) Türkçe Dublaj İzle sinema izle


Gerçeğe Çağrı (Total Recall) Türkçe Dublaj İzle filminin oyuncuları Bill Nighy , Bryan Cranston , Colin Farrell , Jessica Biel , Kate Beckinsale, senaryosu James Vanderbilt , Kurt Wimmer , Mark Bomback tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Len Wiseman yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/gercege-cagri-total-recall-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı Gerçeğe Çağrı (Total Recall) Türkçe Dublaj İzle
Filmde, düşleri gerçek anılara dönüştüren Recall isimli bir şirketten hizmet alan Douglas Quaid isimli bir adamın merkezinde yaşananları izliyoruz. Quaid, güzel bir karısı olan sıradan bir fabrika işçisidir ve Rekall şirketinin sunduğu bu olanaktan yararlanarak sıkıcı hayatından uzaklaşmak ister. Kendisine bir süper ajanın anıları yüklenen Quaid için işler hiç de yolunda gitmez ve kendisini bir anda av durumunda buluverir. Yönetici Cohaagen tarafından kontrol edilen silahlı güçler tarafından aranmaya başlayan Quaid, bir özgürlük savaşçısıyla birlik olarak yeraltı direnişinin liderini bulup Cohaagen'i durdurmaya çalışır. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..