30 Kasım 2013 Cumartesi

İki Dünya Arasında (John Carter 2 )Türkçe Dublaj Full Hd İzle 720p izle


İki Dünya Arasında (John Carter 2 )Türkçe Dublaj Full Hd İzle filminin konusu
Savaş yorgunu eski bir askeri kaptan olan John Carter (Taylor Kitsch) açıklanamayan bir şekilde kendisini Mars'ta bulur. İki farklı ırkın yaşadığı bu gezegende kendisini büyük bir savaş beklemektedir. Güzel ve alımlı prenses Dejah Thoris ve düşmanı Tars Tarkas arasındaki savaşın sonucu ve Barsoom (Mars) gezegeninin kurtuluşu onun ellerindedir. Carter sonunda burada olmasının bir amacı oluğuna inanır. Artık yok olmak ile yüzyüze olan bu gezegen için elinden geleni yapmaya karar verir.

http://www.enyenifilmlerizle.com/iki-dunya-arasinda-john-carter-2-turkce-dublaj-full-hd-izle.html

Adım Adım Cinayet izle 720p Türkçe Dublaj HD film sinema izle


Adım Adım Cinayet izle  720p Türkçe Dublaj HD film
Adım Adım Cinayet 2002 yapımı dram ve gerilim filmidir. Paralı ve canları sıkılmış gençleri oynayan Ryan Gosling ve Michael Pitt eksiksiz bir cinayet işlemeye ve polisleri yanlış bilgilendirmeye karar verir. Fakat unuttukları bir durum kalmıştır.O durum da ajan Cassie Mayweather' dır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Adım Adım Cinayet Türkçe dublaj izleyebilirsiniz.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/adim-adim-cinayet-izle-720p-turkce-dublaj-hd-film.html

Günlük ( The Basketball Diaries ) türkçe dublaj full hd film izle


Günlük ( The Basketball Diaries ) türkçe dublaj full hd film izle
Jim, lise basketbol takımının başarılı oyuncularından biridir. Milli takımda oynama ve bir basketbol yıldızı olma hayalleri, uyuşturucu ile tanışınca yerini, New York sokaklarının acı gerçeklerine bırakır. Annesi tarafından evden atılması ile birlikte para bulup hayatta kalabilmek için her türlü suçu işlemekten çekinmeyen bir insana dönüşür. Suç, sefalet, çarpık ilişkiler ve ölüm gibi kötü tecrübelerle dolu bir yaşamla karşı karşıya kalmıştır. Ta ki, kendini kurtaracak şeyi, yazı yazmayı keşfedene kadar... Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..



Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/gunluk-the-basketball-diaries-turkce-dublaj-full-hd-film-izle.html

Çılgın Çocuklar 4 2011 Türkçe Dublaj izle


Çılgın Çocuklar 4 2011 Türkçe Dublaj izle filminin konusu
Aksiyon yüklü film, yeni nesil Spy Kids ile dönüyor! Marissa Cortez Wilson hayal edebileceği her şeye sahiptir: ünlü ajan avcısı televizyon sunucusu bir eş, bir bebek ve birbirinden zeki ikiz üvey çocuklar Rebecca ve Cecil . Zamanın dengesiyle oynamaya hazırlanan kötü adam sahneye çıkıp dünyayı ele geçirmeye çalışana kadar! Marissa emekli ajan rolünden çıkmak zorundadır. Kıyamet yaklaşırken, Rebecca ve Cecil de aksiyona dâhil olurla
http://www.enyenifilmlerizle.com/cilgin-cocuklar-4-2011-turkce-dublaj-izle.html

29 Kasım 2013 Cuma

Son Vurgun ( Contraband ) türkçe dublaj film izle full hd izle


Son Vurgun ( Contraband ) türkçe dublaj film izle filminin oyuncuları Ben Foster , Giovanni Ribisi , J.K. Simmons , Kate Beckinsale , Mark Wahlberg, senaryosu Liz W. Garcia tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Dennis Dugan yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/son-vurgun-contraband-turkce-dublaj-film-izle.html

Filmin adı Son Vurgun ( Contraband ) türkçe dublaj film izle
Mark Wahlberg, arkasında bırakmak amacıyla çok uğraştığı dünyadan uzak olmaya çabalayan ve ailesini güvende tutmak için her şeyi yapan bir adamı anlatan hızlı tempolu Contraband filmindeki oyuncu kadrosunun başında yer alıyor. New Orleans’da geçen film, uluslararası kaçakçılığın sadakatin nadiren var olduğu ve ölümün köşe başında beklediği acımasız dünyasını keşfediyor. Sitemziden 1080p ve 720p seçenekleriyle Son Vurgun hd izleyebilirsiniz.

Derin Sular (The Deep) türkçe dublaj izle Altyazı izle


İmkânsızı başarmak birçok kişi hayalden öteye gidememektedir. Ancak Gulli için hiçbir zaman öyle olmamıştır. Hayatını tam anlamı ile farklı yaşayan Gulli, en zor durumunda bile umudunu korumayı başaran bir insandır. Denizin ortasında tek başına kaldığı 1984 Mart gecesinde, İzlanda’nın güney kıyısı açıklarında kurtulmak için yapabileceği tek şeyi yapmıştır. Issız gecede korkunç sular içerisinde durmadan beş saat yüzerek okyanusa ulaşan Gulli, bu sebeple dayanıklılığın sembolü olmayı başarmış adeta bilimsel bir fenomene dönüşmüştür. Birçok dalda ödül listesinin baş filmlerinden olan Derin Sular, size çok zor bir süreci anlatmakta ve adeta filmin içerisinde sizi yaşatmaktadır.
Derin Sular (The Deep) türkçe dublaj izle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Derin Sular (The Deep) türkçe dublaj izle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/derin-sular-the-deep-turkce-dublaj-izle.html

Testere, Saw izle | 3D — 1080p Türkçe Dublaj HD donmadan izle


Testere, Saw izle | 3D — 1080p Türkçe Dublaj HD filminin konusu
Jigsaw'un ölümcül kanunu sürerken Jigsaw'dan kurtulan bir takım insan birbirlerine destek olmak amacıyla yardım ararlar ve bu yardımcıların en başında Bobby Dagen isminde Jigsaw'dan kurtulmuş biri vardır. Bobby'nin gizli sırlarından yeni bir terör dalgası ortaya çıkacaktır.Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Saw 3D hd izleybilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/testere-saw-izle-3d-1080p-turkce-dublaj-hd.html

Lanetli Kız ( Dictado) türkçe dublaj film izle izle


Lanetli Kız ( Dictado) türkçe dublaj film izle filminin konusu
İlkokullarda sınıf öğretmeni olan Daniel, görevli olduğu okulda çalışan kendisi gibi öğretmen eşi Laura ile huzurlu ve mutlu bir hayat sürdürmektedir. Fakat çok istemelerine rağmen hiç çocukları olmamıştır. Bir gün Daniel, çocukluk arkadaşı Mario ile karşılaşır ve çiftin kaderini o dakikadan sonra değişir.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..
Mario yetim kalan Julia’yı geçici olarak evlat edinmeleri için çifti ikna eder. Her ikisi de küçük kıza karşı anne ve babalık rollerine soyunan çift farklı bir çocukla karşı karşıya olduklarından habersizdirler. Korkutucu ve sıra dışı davranışları olan küçük kız, saklanan sırları da açığa çıkartacaktır…
http://www.enyenifilmlerizle.com/lanetli-kiz-dictado-turkce-dublaj-film-izle.html

Dörtlü ( Quartet ) türkçe dublaj film izle Türkçe izle


Dörtlü ( Quartet ) türkçe dublaj film izle
Alan Bates , Anthony Higgins , Isabelle Adjani , Maggie Smith , Virginie Thevenet oynadığı, Ruth Prawer Jhabvala yönettiğini filmin konusu Çocukluk arkadaşı olan Wilf ve Reggie eski iş arkadaşları olan Cissy ile beraber eski operacıların kaldığı huzurevi olan Beecham’da otururlar. Ev arkadaşları her yıl Giuseppe Verdi’nin doğum gününde konser vererek huzurevine yardım toplarlar. Meşhur olan Jean’ın huzur evine gelmesiyle konser planlaması çözümlenir tek sorun ise Jean’ın konsere çıkmayı reddedmesidir.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/dortlu-quartet-turkce-dublaj-film-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Kusursuz Adam (A Perfect Man) türkçe dublaj film izle 720p izle


Kusursuz Adam (A Perfect Man) türkçe dublaj film izle filminin konusu
Liev Schreiber (X-Men Origins: Wolverine) ve Jeanne Tripplehorn (Big Love) nun başrollerini üstlendigi bu film; komik, hareketli ve aynı zamanda evlilikler içerisindeki romantizmi ve zorlukları anlatıyor. Evliliklerinin dokuzuncu yıldönümlerinde muhteşem bir evlilikleri varmiş gibi görünen James ve Nina, Amsterdam’da muhteşem bir hayat sürmektedirler. Ancak Nina, James’in evlilik dışı arkadaşlarıyla yaşadığı ilişkilerini farkeder ve bu bardağı taşıran son damla olur. Ayrılmalarından dolayı kalbi kırılan Nina, seyahat şirketinde çalışan biri olarak, James ile telefonda kadın erkek ilişkileri hakkında konuşmaya başlar,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/kusursuz-adam-a-perfect-man-turkce-dublaj-film-izle.html

Kaybolan Dalgalar (Vanishing Waves Aurora) türkçe dublaj film izle donmadan izle


Kaybolan Dalgalar (Vanishing Waves Aurora) türkçe dublaj film izle
Kaybolan Dalgalar 2012 filmi yılının en iyi bilim kurgu filmlerinden bir tanesi olarak vizyonda ki yerini almıştır. Bu filmde anlatılmak istenen tam anlamıyla aslında insan ilişkilerinin her zaman bir birinin üzerinde etkisi olduğunu göstermek amacıyla yapılmıştır. Yapay ağ transferi üzerine çalışan Lukas hastanedeki komaya girmiş bir hastanın bilincine girebilmek için sensörlere kapanarak sıvı dolu bir tankın içine girmesi gerekmektedir. Kaybolan Dalgalar 2012 filminde heyecan ve gerilim hat safa olarak belirtilirken izleyici korku ile gerilim dolu dakikalar beklemekte olduğunu belirtmek istiyoruz. Bu nedenle sizlerde sitemiz üzerinden bu filmi izleme keyfine erişebilirsiniz. Filmin asıl amacı bilim kurgu üzerine kurulmuştur.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Kaybolan Dalgalar (Vanishing Waves Aurora) türkçe dublaj film izle filminin oyuncuları Brice Fournier , Frédéric Andrau , Jurga Jutaite , Marius Jampolskis , Martina Jablonskyte, senaryosu Bruno Samper , Kristina Buožytė tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Kristina Buožytė yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/kaybolan-dalgalar-vanishing-waves-aurora-turkce-dublaj-film-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Kaybolan Dalgalar (Vanishing Waves Aurora) türkçe dublaj film izle , Kaybolan Dalgalar türkçe dublaj film full izle , Kaybolan Dalgalar türkçe dublaj film izle, filmin kategorisi ise 2013 Filmleri , 720p Filmleri , Bilim Kurgu Filmleri , Genel , Gerilim Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Vizyondakiler , Yabancı Filmler

Kaybolan Dalgalar (Vanishing Waves Aurora) türkçe dublaj film izle full hd izle


Kaybolan Dalgalar (Vanishing Waves Aurora) türkçe dublaj film izle
Kaybolan Dalgalar 2012 filmi yılının en iyi bilim kurgu filmlerinden bir tanesi olarak vizyonda ki yerini almıştır. Bu filmde anlatılmak istenen tam anlamıyla aslında insan ilişkilerinin her zaman bir birinin üzerinde etkisi olduğunu göstermek amacıyla yapılmıştır. Yapay ağ transferi üzerine çalışan Lukas hastanedeki komaya girmiş bir hastanın bilincine girebilmek için sensörlere kapanarak sıvı dolu bir tankın içine girmesi gerekmektedir. Kaybolan Dalgalar 2012 filminde heyecan ve gerilim hat safa olarak belirtilirken izleyici korku ile gerilim dolu dakikalar beklemekte olduğunu belirtmek istiyoruz. Bu nedenle sizlerde sitemiz üzerinden bu filmi izleme keyfine erişebilirsiniz. Filmin asıl amacı bilim kurgu üzerine kurulmuştur.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Kaybolan Dalgalar (Vanishing Waves Aurora) türkçe dublaj film izle filminin oyuncuları Brice Fournier , Frédéric Andrau , Jurga Jutaite , Marius Jampolskis , Martina Jablonskyte, senaryosu Bruno Samper , Kristina Buožytė tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Kristina Buožytė yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/kaybolan-dalgalar-vanishing-waves-aurora-turkce-dublaj-film-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Kaybolan Dalgalar (Vanishing Waves Aurora) türkçe dublaj film izle , Kaybolan Dalgalar türkçe dublaj film full izle , Kaybolan Dalgalar türkçe dublaj film izle, filmin kategorisi ise 2013 Filmleri , 720p Filmleri , Bilim Kurgu Filmleri , Genel , Gerilim Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Vizyondakiler , Yabancı Filmler

28 Kasım 2013 Perşembe

Kayboluş ( Vanished ) türkçe dublaj izle 720p izle


Kayboluş ( Vanished ) türkçe dublaj izle filminin oyuncuları Amanda Armstrong , Bec Asha , Carolyn Bock, senaryosu Aaron Helbing tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Michael Adante yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/kaybolus-vanished-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı Kayboluş ( Vanished ) türkçe dublaj izle
Yeni bir gerilim filmi ile karşınızdayız. Kayboluş filminin orijinal adı Vanished’tir. 15 ekim 2013 tarihinde gösterime giren film gerilim ve gizem türündedir. Avustralya yapımı olan filmin yönetmeni Michael Adante tarafından yönetilmiştir. IMDB puanı 4.4 olan filmin konusu; Filmimizde uzun yıllar önce elinden çocuğunu çalan bir annenin, çocuğunu çalan insanın peşine düşmesini anlatıyor. İntikam ateşiyle kavrulan bir annenin dramını bizlere anlatmaktadır. Gerilim tarzında film seven insanlar tarafından oldukça beğenilen bir film olan Kayboluş filmi sizleri izlerken oldukça heyecanlandıracaktır. Psikolojik gerilim tadında olan Kayboluş filmi sayesinde bir insanın en son raddesine geldiğinde ne kadar vahşileşeceğini bizlere göstermektedir.

Autumn film türkçe dublaj izle Altyazı izle


Autumn film türkçe dublaj izle
Sonbahar filmi 2009 yılında vizyona girmiş bir filmdir. Kanada ülkesinde çekilen film; korku ve gerilim türündedir. 110 dakika süren filmin yönetmeni Steven Rumbelow’dur. Filmin orijinal adı: Autumn’dır. Filmin başrol oyuncuları ise; Dexter Fletcher, Dickon Tolson ve Lana Kamenov’dur. Film oldukça korkunç bir film olduğu için korku filmi sevenler tarafından oldukça çok izlenmektedir. Korkunç bir virüsün dakikada milyarlarca insanı öldürdüğü için sessizlik insanların kurtarıcısı olacaktır. Geriye kalan sağ kişiler oldukça azdır. Ve bu insanlar ölen insanları gördüğü için şok edici sonuçlarla karşı karşıyadırlar. Yaşadıkları gün oldukça iyidir. Her şey git gide oldukça kötü bir hal alacaktır. Bu yüzden insanlar korku ve endişeye kapılırlar,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/autumn-film-turkce-dublaj-izle.html

Vahşi Cin ( Goblin ) türkçe Dublaj film izle 720p izle


Vahşi Cin ( Goblin ) türkçe Dublaj film izle
Vahşi Cin Goblin Kanada yapımı ve 2010 yılında vizyona girmiş olan bir filmdir. Bilim kurgu ve korku türünde olan filmin IMDB puanı 4.3’tür. Jeffery Scott Lando tarafından yönetilen filmin başrol oyuncuları; Gil Bellows, Camille Sullivan ve Andrew Wheeler’dir. Vahşi Cin Goblin her yıl cadılar bayramında ortaya çıkmakta olan bir yaratık olan Goblin tatil için ormana giden insanlar için kabus olmuştur. Ormana giden insanları yiyen Vahşi Cin Goblin Ormana giden bir grup arkadaşın onun elinden kurtulmasını konu almaktadır. İzlerken korkacağınız ve ürkeceğiniz bir film olan Vahşi Cin Goblin korku filmi seven insanların korkmasına neden olacak bir filmdir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/vahsi-cin-goblin-turkce-dublaj-film-izle.html

Parlak Yıldız türkçe dublaj film izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/parlak-yildiz-turkce-dublaj-film-izle.html adresinden Parlak Yıldız türkçe dublaj film izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Abbie Cornish , Ben Whishaw , Jane Campion , Kerry Fox , Thomas Sangster

Kurtuluş Günü Felaketi Full izle Türkçe Dublaj İzle


Kurtuluş Günü Felaketi Full izle Türkçe Dublaj İzle filminin oyuncuları Andrea Brooks , Casey Dubois , Iain Belcher, senaryosu Rudy Thauberger , Sydney Roper tarafından yazılan filmin yönetmenliğini W.D. Hogan yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/kurtulus-gunu-felaketi-full-izle-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı Kurtuluş Günü Felaketi Full izle Türkçe Dublaj İzle
Kurtuluş hikayesinin anlatıldığı filmde, dünya düşman uzaylılar tarafından büyük bir saldırıya uğrar. Saldırıyı önlemek için bir teknoloji vardır fakat bu teknolojiyi uygulayabilmek göründüğü gibi kolay olmayacaktır. Kasabadaki itfaiyeci ile bilim adamları biraraya gelerek, kurtarılışı meydana getirmeye uğraşacaklardır.

Aşk ve Para (One For The Money) türkçe dublaj film izle Türkçe izle


Aşk ve Para (One For The Money) türkçe dublaj film izle
Altı aydır işsiz olan Stephanie, son çare olarak kuzeninin, kefalet senedi veren şirketinde tahsilât ajanı olarak çalışmaya başlar. Tercih ettiği silâh biber gazı spreyidir ama bu Stephanie’yi kuzeninin en büyük borçlusunu yakalamasını engellemez: Cinayet zanlısı, eski polis Joe Morelli. Evet, lise yıllarında Stephanie’yi baştan çıkarıp terk eden Joe Morelli.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/ask-ve-para-one-for-the-money-turkce-dublaj-film-izle.html

Aşk ve Para (One For The Money) türkçe dublaj film izle sinema izle


Aşk ve Para (One For The Money) türkçe dublaj film izle filminin oyuncuları Daniel Sunjata , Jason O'Mara , John Leguizamo , Katherine Heigl , Leonardo Nam, senaryosu Karen McCullah Lutz , Kirsten Smith , Liz Brixius tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Julie Anne Robinson yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/ask-ve-para-one-for-the-money-turkce-dublaj-film-izle.html

Filmin adı Aşk ve Para (One For The Money) türkçe dublaj film izle
Altı aydır işsiz olan Stephanie, son çare olarak kuzeninin, kefalet senedi veren şirketinde tahsilât ajanı olarak çalışmaya başlar. Tercih ettiği silâh biber gazı spreyidir ama bu Stephanie’yi kuzeninin en büyük borçlusunu yakalamasını engellemez: Cinayet zanlısı, eski polis Joe Morelli. Evet, lise yıllarında Stephanie’yi baştan çıkarıp terk eden Joe Morelli.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

27 Kasım 2013 Çarşamba

Yem (Bait) türkçe dublaj film izle online izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/yem-bait-turkce-dublaj-film-izle.html adresinden Yem (Bait) türkçe dublaj film izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Alice Parkinson , Julian McMahon , Phoebe Tonkin , Sharni Vinson , Xavier Samuel

St. Tropez Hikayesi ( Des gens qui s’embrassent ) türkçe dublaj film izle izle


St. Tropez Hikayesi ( Des gens qui s’embrassent ) türkçe dublaj film izle filminin konusu
St. Tropez Hikayesi filmi Nisan 2013 yılında vizyona girmiş olan ve komedi tarzında Fransa yapımı olan Danièle Thompson tarafından yönetilen oldukça güzel bir filmdir. Toplam 100 dakika süren filmin IMDB puanı; 5.5’dir. Eric Elmosnino ve Lou de Laâge’nin başrollerini oynadığı filmin orijinal adı; Des gens qui s’embrassent’dir. Filmin konusu ise; Roni kardeşi ile hiç anlaşamamaktadır. Ve Roni’nin kızını evlendireceği gün kardeşinin eşi vefat eder. Ve bu olay hiç anlaşamayan iki kardeşin arasını oldukça açar. İki kardeş son derece birbirlerine zıttır. İş hayatlarından tutunda, yaşam tarzlarına kadar çok farklı olan iki kardeşin tek ortak noktaları ise; yaşlanan ve yavaş yavaş kimseyi hatırlamayan babaları dışında hiçbir ortak yönleri yoktur.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/st-tropez-hikayesi-des-gens-qui-sembrassent-turkce-dublaj-film-izle.html

Büyükler 2(Grown Ups 2) türkçe dublaj full izle Altyazı izle


Büyükler 2(Grown Ups 2) türkçe dublaj full izle
Adam Sandler , Chris Rock , David Spade , Kevin James , Salma Hayek oynadığı, Fred Wolf yönettiğini filmin konusu Aynı mahallede büyüyen ve yıllar sonra bir araya gelen bir grup arkadaşın eve geri dönme vaktidir. Eve geri döndüklerinde onları bekleyen komik maceralarla birlikte bu sefer çocuklarından öğrenecekleri dersler vardır

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/buyukler-2grown-ups-2-turkce-dublaj-full-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Büyükler 2(Grown Ups 2) türkçe dublaj full izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/buyukler-2grown-ups-2-turkce-dublaj-full-izle.html adresinden Büyükler 2(Grown Ups 2) türkçe dublaj full izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Adam Sandler , Chris Rock , David Spade , Kevin James , Salma Hayek

Büyükler 2(Grown Ups 2) türkçe dublaj full izle izle


Büyükler 2(Grown Ups 2) türkçe dublaj full izle
Aynı mahallede büyüyen ve yıllar sonra bir araya gelen bir grup arkadaşın eve geri dönme vaktidir. Eve geri döndüklerinde onları bekleyen komik maceralarla birlikte bu sefer çocuklarından öğrenecekleri dersler vardır

Büyükler 2(Grown Ups 2) türkçe dublaj full izle filminin oyuncuları Adam Sandler , Chris Rock , David Spade , Kevin James , Salma Hayek, senaryosu Fred Wolf tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Dennis Dugan yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/buyukler-2grown-ups-2-turkce-dublaj-full-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Büyükler 2 türkçe dublaj full izle , Büyükler 2 türkçe dublaj izle , Büyükler 2 türkçe izle , Büyükler 2(Grown Ups 2) türkçe dublaj full izle , Büyükler 2(Grown Ups 2) türkçe dublaj izle , Büyükler 2(Grown Ups 2) türkçe izle, filmin kategorisi ise 2013 Filmleri , 720p Filmleri , Aile Filmleri , Genel , Komedi Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Vizyondakiler , Yabancı Filmler

26 Kasım 2013 Salı

Kelebek Etkisi (The Butterfly Effect) türkçe dublaj izle full hd izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/kelebek-etkisi-the-butterfly-effect-turkce-dublaj-izle.html adresinden Kelebek Etkisi (The Butterfly Effect) türkçe dublaj izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları

Kutsal Motorlar ( Holy Motors ) türkçe dublaj full hd izle sinema izle


Devam etmeni ne sağlıyor Oscar? Cevap: Eylemin güzelliği. Bir gün içinde Paris’te dokuz ayrı karaktere bürünen bir adam. Bazıları bu filmi yılın en iyi yapımı ilan etti, başkaları ‘gözüpek ve dâhiyane’ olarak tanımladı.

Oscar bir işadamı. Çok zengin ve gizemli bir adam tarafından tuhaf bir iş için görevlendiriliyor. Bir limuzinin içinde kılıktan kılığa girerek çeşitli randevulara gidecek. Bazen bir dilenci, bazen yeğenine veda eden yaşlı bir adam ya da bir cambaz olacak. Ama neden? Filmde, çok sayıda derin ve felsefi yorum yapılmasını sağlayacak malzeme var. Ama belki de hepsi sadece zevk içindir. Çünkü bir nedeni olsun ya da olmasın, bu filmi izlemek son derece büyülü ve esrarengiz bir deneyim: komik, hüzünlü, duygulu, çılgın ve gerçeküstü. Carax, sinemanın sınırlarını biçim ve içerik olarak sonuna kadar zorlayarak, sadece hikâye anlatmaya yaramadığını kanıtlıyor.

Kutsal Motorlar ( Holy Motors ) türkçe dublaj full hd izle filmini hd görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler
Denis Lavant , Edith Scob , Eva Mendes , Kylie Minogue , Michel Piccoli
Leos Carax


Filmin görseline Kutsal Motorlar ( Holy Motors ) türkçe dublaj full hd izle adresinden görebilir, hd görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/kutsal-motorlar-holy-motors-turkce-dublaj-full-hd-izle.html

Thor full hd film izle Türkçe izle


Thor full hd film izle
Kenneth Branagh’ın yönettiği ve Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston ile Stellan Skarsgard’ın oynadığı Thor serisinin 1. filmi, 29 Nisan 2011’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı. Hikâyenin merkezinde, düşüncesiz tavırlarıyla antik bir savaşı tekrar başlatan güçlü ama ve kibirli savaşçı Yüce Thor var. Thor, Dünya’ya sürgün ediliyor ve insanlar arasında yaşamaya mecbur bırakılıyor. Kendi dünyasının kötü adamı en karanlık güçlerini Dünya’yı istilâ etmek için yollayınca Thor, gerçek bir kahraman olmak için nelerin gerektiğini öğreniyor. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..



Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/thor-full-hd-film-izle.html

Harry Potter ve Ateş Kadehi(Harry Potter and the Goblet of Fire) türkçe dublaj izle Altyazı izle


Harry Potter ve Ateş Kadehi(Harry Potter and the Goblet of Fire) türkçe dublaj izle
Harry anlaşılmaz bir şekilde, prestijli Üçbüyücü Turnuvası’na katılmak üzere seçilmesinden mutlu olmalıdır. Ama bu heyecan verici uluslararası yarışma, Harry’yi Hogwarts’ın yanı sıra, Avrupa’daki iki rakip büyücülük okulunun da daha büyük ve deneyimli öğrencileriyle karşı karşıya getirecektir. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/harry-potter-ve-ates-kadehiharry-potter-and-the-goblet-of-fire-turkce-dublaj-izle.html

25 Kasım 2013 Pazartesi

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği Full HD İzle Altyazı izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/yuzuklerin-efendisi-yuzuk-kardesligi.html adresinden Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği Full HD İzle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları

Matrix(The Matrix)Türkçe Dublaj izle online izle


Matrix(The Matrix)Türkçe Dublaj izle
Bir bilgisayar programcısı olan Thomas Anderson aynı zamanda Neo nickname'li çok usta bir "hacker" dır. Ancak siyah takım elbiseli ve gözlüklü adamların yakın takibindedir. Bu takibin nedenini ise karşılaşacağı Morpheus'dan öğrenecektir. Neo, birden kendini Morpheus'un anlattıklarına güvenmek zorunda kaldığı büyük bir komplonun içinde bulacaktır. İçinde yaşadığımızı sandığımız bu dünya tamamiyle aldatıcıdır. Tüm insanlık aslında uzaydan gelen yaratıkların köleleridir. Neo, Trinity ve Morpheus'un da yardımıyla kendilerini bu düzeni yıkmaya adayan bir grubun içine katılır.

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/matrixthe-matrixturkce-dublaj-izle.html

İmparator full hd film izle izle


İmparator full hd film izle
Birbiriyle düşman taraflar arasında şekillenen bir aşk ve onur hikayesini anlatan EMPEROR gerçek olaylara dayanmakta ve savaş sonrası Japonya’nın gölgelerinde barışı sağlamak için atılan cesur ve gizli adımları konu alıyor. Matthew Fox, Tommy Lee Jones ve Eriko Hatsune ile İmparator Hirohito’nun 2. Dünya Savaşı kuşatmasından günler sonra gerçekleşen Amerikan’ın Japon işgalini hayata geçiriyor. Komutan Douglas MacArthur (Jones) beklenmedik bir şekilde yabancı bir ülkede fiili hükümdar olunca, herkesin aklını kurcalayan soruya çözüm bulması için Japon kültürü uzmanı Komutan Bonner Fellers’ı (Fox) atar. Soru şudur: Halkı tarafından çok sevilen ancak savaş suçlusu olan Japon İmparatoru cezalandırılmalı mıdır? Görevinin getirdiği siyasi entrikalar ile kendisini Japonya’ya çeken gizemli bir öğretmeni (Hatsune) arayışı arasında kalan Feller’ın emin olduğu tek şey oynanacak oyunların iki ülkenin tarihini sonsuza dek değiştireceğidir.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

İmparator full hd film izle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/imparator-full-hd-film-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler İmparator full film izle , İmparator full hd film izle , İmparator full hd film izlesene , İmparator full hd film youtube izle , İmparator online film izle, filmin kategorisi ise 2012 Filmleri , 720p Filmleri , Savaş Filmleri , Tarih Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Yenilmez 3 (Undisputed 3: Redemption) film türkçe dublaj izle online izle


Yenilmez 3 (Undisputed 3: Redemption) film türkçe dublaj izle filminin konusu
Yeni Cezaevi Turnuvası Başlıyor.Rus Mahkum Boyka, Yenilmez 2′nin Sonunda Dizinden Sakatlandığı İçin Hayatına Sakat Bir Bacakla Devam Etmektedir. Artık Dövüşerlere Katılmayıp Tuvalet Temizliği Yapmaktadır. Ama Bu Yeni Cezaevi Turnuvası Uluslararası Bir Turnuva Haline Gelmiştir.Dünyanın Dört Bir Yanından Gelen En Azılı Mahkumların Bir Arada Olduğu Nefesleri Kesen Bu Turnuvada Boyka Hayatta Kalmak İçin Dövüşmek Zorundadır.Hayatta Kalana Özgürlüğün Vaad Edildiği Bu Cehennemden Kurtulmak Hiçde Kolay Olmayacaktır… Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler
http://www.enyenifilmlerizle.com/yenilmez-3-undisputed-3-redemption-film-turkce-dublaj-izle.html

24 Kasım 2013 Pazar

transformers 1 full hd türkçe dublaj izle full hd izle


transformers 1 full hd türkçe dublaj izle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/transformers-1-full-hd-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı transformers 1 full hd türkçe dublaj izle
Çok uzun zaman önce, çok uzaklardaki Cybertron gezegeninde bir savaş başlamak üzeredir. Burası başka yapılara bürünebilen robotların dünyasıdır. Her yerde olduğu üzere bu gezegende de robotlar da iyiler ve kötüler olarak ayrılmaktadırlar. Kendilerince başka amaçlar uğrunda mücadele eden bu transformerlar, gezegenin yakıtı biterken uzay ortamındaki diğer yakıt kaynaklarının arayışına girerler. Hal böyleyken bu arayış onları Dünya’ya kadar yönlendirecektir. İstedikleri anda arabaya, gemiye ya da uçağa dönüşebilen bu robotlar, bu kez Dünya’yı ele geçirmek için savaş açacaklardır. Elbete bu savaşı başlatanların tam karşısında iyi huylu robotlar baş rolde olacaklardır. Pearl Harbor, Ada gibi kült ve bütçesi büyük filmlerin üstesinden gelmiş olan Micheal Bay, bir başka unutulmazı izleyicisi ile buluşturmak üzere kolları sıvamış bir yönetmen konumunda. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Köstebek (The Departed) türkçe dublaj film izle sinema izle


Köstebek (The Departed) türkçe dublaj film izle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/kostebek-the-departed-turkce-dublaj-film-izle.html

Filmin adı Köstebek (The Departed) türkçe dublaj film izle
Köstebek, Massachusetts Eyalet Polisi’nin şehrin en büyük suç organizasyonunu çökertmek için geniş çaplı bir mücadele başlattığı Güney Boston’da geçiyor. Amaç, güçlü mafya babası Frank Costello’nun (Jack Nicholson) egemenliğine içeriden bir müdahaleyle son vermektir. Güney Boston’da büyümüş olan genç çaylak Billy Costigan’a (Leonardo DiCaprio), Costello’nun çetesine sızma görevi verilir. Billy, Costello’nun güvenini kazanmaya çalışırken, “Güney Yakası”nın sokaklarından gelen bir başka genç polis Colin Sullivan (Matt Damon) da eyalet polis teşkilatında basamakları hızla tırmanmaktadır. Üstlerinin bilmediği şey, Colin’in Costello için çalıştığı ve suç patronunun polisin hep bir adım önünde olmasını sağladığıdır. Her iki adam da, içine sızdıkları organizasyonun planları ve karşı planları hakkında bilgi toplarken, sürdürdükleri çifte yaşamları yüzünden oldukça zorlanmaktadırlar. Ama hem gangsterler hem polisler aralarında bir köstebek olduğunu anlayınca, Billy ve Colin sürekli olarak düşman tarafından yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya kalırlar. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

23 Kasım 2013 Cumartesi

Ruhlar Bölgesi (Insidious ) Türkçe Dublaj Film İzle


Ruhlar Bölgesi (Insidious ) Türkçe Dublaj Film İzle
Sadece 1 milyon dolara mal olmasına rağmen sadece ülkesi ABD'de 60 milyon dolara yakın hasılat yapan senenin korku olayı Ruhlar Bölgesi, Testere, Dead Silence ve Death Sentence gibi filmlerle janrada rüştünü ispatlayan James Wan'ın imzasını taşıyor. Astral yolculuk olarak bilinen fenomeni, ürkütücü biçimde gözler önüne seren film, genç çift Josh ve Renai'nin, üç çocuklarıyla birlikte yeni bir eve taşınmasıyla başlıyor.Evde yaşanan tuhaf olaylar, Renai�ye evin hayaletli olduğunu düşündürür ve genç kadın kocasını taşınmaya zorlar. Bu sırada oğulları Dalton doktorların anlam veremediği bir komaya girer; tüm vücut fonksiyonları yerinde olmasına rağmen uyanamamaktadır.Aile yeni evlerine taşınmasına rağmen olaylar devam etmektedir; gece gündüz eşyalar yer değiştirmekte, kapılar açılıp kapanmakta ve etrafta tuhaf sesler duyulmaktadır. Josh, bu olanlara inanmasa da karısının ve annesinin eve medyum çağırmasına izin verir. O andan sonra olanlar ise en çok kendisini şaşırtacaktır.

Ruhlar Bölgesi (Insidious ) Türkçe Dublaj Film İzle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/ruhlar-bolgesi-insidious-turkce-dublaj-film-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler insidious izle , ruhlar bölgesi full izle , Ruhlar Bölgesi Insidious direk izle , Ruhlar Bölgesi Insidious full izle , Ruhlar Bölgesi Insidious izle , Ruhlar Bölgesi Insidious online izle , Ruhlar Bölgesi Insidious Türkçe Dublaj izle , ruhlar bölgesi izle , ruhlar bölgesi tek parça izle , ruhlar bölgesi türkçe dublaj izle, filmin kategorisi ise 2010 Filmleri , Gerilim Filmleri , Korku Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 (Insidious: Chapter 2 ) Fragman İzle


Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 (Insidious: Chapter 2 ) Fragman İzle
“Yönetmen James Wan’ın ve senarist Leigh Whannell’in ünlü korku ekibi, Patrick Wilson, Rose Byrne, Lin Shaye, Barbara Hershey ve Ty Simpkins’den oluşan orijinal ekiple, kendilerini tehlikeli bir şekilde ruhsal dünyaya bağlayan gizemli çocukluk sırlarını açığa çıkarma peşindeyken musallat olunan Lambert ailesini anlatan ünlü korku filminin korkunç devam filmi INSIDIOUS: CHAPTER 2′de yeniden bir araya geliyor.”


Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 (Insidious: Chapter 2 ) Fragman İzle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/ruhlar-bolgesi-bolum-2-insidious-chapter-2-fragman-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 (Insidious: Chapter 2 ) Fragman İzle , Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 (Insidious: Chapter 2 ) full İzle , Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 film İzle , Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 full İzle , Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 onlne İzle, filmin kategorisi ise 2013 Filmleri , Fragmanlar , Gerilim Filmleri , Gizem Filmleri , Korku Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Prestij (The Prestige) Film izle izle


Prestij (The Prestige) Film izle
Prestij / The Prestige / Fragman Filminin Özeti:
Beğenilen yönetmen Christopher Nolan'dan ("Memento," "Batman Başlıyor") illüzyon kumaşından örülmüş bir macera geliyor. Bu beklenmedik dönüşlerle dolu gizemli öyküde, Viktorya Devri'nde iki sahne sihirbazı, giderek şiddetlenen bir savaşa ve birbirlerinin mesleki sırlarını ortaya çıkartmak için doymaz bir susuzluğa dönüşen güçlü bir rekabete girişiyorlar. Bu iki görkemli adamın cüreti tutkuya, şovmenliği bilime ve hırsı dostluğa kırdırmalarının sonuçları tehlikeli, ölümcül ve hileli oluyor. Her şey yüzyılın başında, hızla değişen Londra'da başlıyor. Sihirbazların ünlü ve en üst mertebede idol olarak kabul edildikleri bir zamanda, iki genç sihirbaz şöhrete giden yolu çizmeye başlarlar. Gösterişli, sofistike Robert Angier (HUGH JACKMAN) tam bir şovmenken, yontulmamış ve gelenekçi Alfred Borden (CHRISTIAN BALE) sihirli fikirlerini gösterme yeteneğinden yoksun, yaratıcı bir dahidir. Birbirlerini takdir eden arkadaşlar ve ortaklar olarak yola çıkarlar. Ama en büyük numaraları ters gidince, aralarında ömür boyu sürecek bir düşmanlık başlar; ikisi de bir diğerini geçme ve altüst etme niyetindedir. Sürdürdükleri aşırı rekabet, her numarayla, her gösteriyle daha da büyür; ta ki sınır tanımayana, hatta elektriğin yeni ve inanılmaz güçlerini ve Nikola Tesla'nın bilimsel dehasını işin içine dahil edene dek...Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/prestij-the-prestige-film-izle.html

22 Kasım 2013 Cuma

DÖVÜŞ KULÜBÜ(FIGHT CLUB) TÜRKÇE DUBLAJ IZLE 720p izle


DÖVÜŞ KULÜBÜ(FIGHT CLUB) TÜRKÇE DUBLAJ IZLE filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/dovus-kulubufight-club-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı DÖVÜŞ KULÜBÜ(FIGHT CLUB) TÜRKÇE DUBLAJ IZLE
Oregon Üniversitesinde yüksek lisansını yapan Chuck Palanhiuk'un uzak olmayan bir gelecekte geçen ve kafası karışık genç bir erkeği konu alan romanından yola çıkılarak çekilen Fight Club'da filmi anlatan, ünlü bir otomobil firmasında iyi bir işe sahiptir. Tek düze yaşamı kronik uykusuzluk sorunuyla çekilmez bir hale gelmiştir. Ailesi ve yakın bir arkadaşı olmayan Jack doktorunun tavsiyesi üzerine kanserli hastaların terapi grubuna katılır. Bu toplantılar esnasında Marla'yla tanışır o da genç adam gibi hasta olmadığı halde grubun toplantılarına katılmaktadır. Jack'in ve Marla'nın çabaları tüketici kültürünün anlamsızlığına karşı bir duruştur adeta kariyer sahibi ama yanlız insanların bir tepkisi. Jack'ın jenerasyonu ölü bir jenerasyondur. Bir yolculuk sonrası evinin yanmış olduğunu gördüğünde arayabileceği tek kişinin yolculuk sırasında tanıştığı sabun satıcısı Tyler Durden olmasıda adeta bunun bir kanıtıdır. İçilen birkaç biranın ardından park yerinde Tyler, kahramanımızı kendine vurması için kışırtacaktır. Aralarında başlayan bu kavga Jack'in hayatını değiştirecektir. Bir süre sonra Jack Tyler'ın yanına taşınır. Tyler'ın liderliğinde bir dövüş kulübünün kuruluşuyla bu kulübde sayıları elliyi aşmamak kaydıyla genç erkekler birbirleriyle dövüşmeye başlayacaklardır. Kısa sürede popüler hale gelen kulüp ve Tyler Durden hızlı bir şekilde bu ölü jenerasyonun mesihi haline gelir.

Yeşil Yol – The Green Mile Filmi Türkçe Dublaj İzle 720p izle


Bir hapishanede gardiyanlık yapan Paul Edgecomb'un görevi, hücrelerinden alınan idam mahkumlarını, elektrikli sandalyenin bulunduğu ölüm odasına kadar olan bir millik yeşil yoldan götürmektir. Edgecomb yıllar boyunca bu yoldan sayısız idam mahkumu nakleder. Ama hiçbirisi onu John Coffey kadar etkilemez. Oldukça iri yarı biri olan Coffey, iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahkum olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça duygulu ve karmaşık bir iç dünyası olan Coffey, bazı doğa üstü güçlere sahiptir. Edgecomb onunla yakınlaştıkça artık hiç beklenmedik yerlerde mucizelerin olabileceğine inanmaya başlayacaktır.
Esaretin Bedeli filmini de yönetmiş olan Frank Darabont, bu filminde de benzer bir atmosferi seyirciye başarıyla aktarıyor. Oscar Ödüllü Tom Hanks'in yanında, Michael Clarke Duncan ve James Cromwell gibi oyuncular başrolde yer alıyor. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Yeşil Yol – The Green Mile Filmi Türkçe Dublaj İzle filmini 720p görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler
Tom Hanks , Michael Clarke Duncan , Sam Rockwell , David Morse , James Cromwell
Frank Darabont


Filmin görseline Yeşil Yol – The Green Mile Filmi Türkçe Dublaj İzle adresinden görebilir, 720p görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/yesil-yol-the-green-mile-filmi-turkce-dublaj-izle.html

Kara Şövalye( The Dark Knight ) 720p Türkçe Dublaj İzle Altyazı izle


Kara Şövalye( The Dark Knight ) 720p Türkçe Dublaj İzle filminin konusu
The Dark Knight'da, Batman suça karşı savaşını daha da ileriye götürüyor: Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar..Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler
http://www.enyenifilmlerizle.com/kara-sovalye-the-dark-knight-turkce-dublaj-izle.html

Arınma Gecesi Altyazı izle


Arınma Gecesi filminin konusu
Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı izle filminde Amerikan hükümetinin başı suçlular ve hapishanelerle derttedir.Cezaya çarptırılan suçluların sayısı kontrol altına alınamamakta, bu nedenle de hapishaneler kapasitelerinin bir hayli üzerinde sayıda suçluyu barındırmaktadır.The Purge Hd izle filminde bu soruna çözüm olabilecek son çare ise son derece ilginçtir.Bir suç işlendikten sonraki 12 saat boyunca suçlu ne yakalanacak ne de cezalandırılacaktır. Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler
Polise başvurulmayacak, hastanelerden de yardım istenmeyecektir. Bu 12 saat boyunca suçlular, bir şekilde suçtan etkilenen insanlar ya da sıradan vatandaşlar tarafından cezalandırılacaktır.Arınma Gecesi Full izle filminde James ve Mary o geceyi tamamen güvenlikli evlerinde geçirmeyi planlarken, merhamet dolu kızları sokakta savunmasız bir adamı eve alır ve ailenin başına çok büyük bela açar.İşler içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/arinma-gecesi.html

21 Kasım 2013 Perşembe

Başlangıç (Inception) Türkçe Dublaj İzle online izle


Başlangıç (Inception) Türkçe Dublaj İzle
Yetenekli bir zihin hırsızı olan Dom Cobb (Leonardo DiCaprio)’un en önemli özelliği, insanların rüyalarına girebilmek ve hafızaların derinliklerinde yatan sırlarını çalabilmektir. Cobb bu sayede, dünyada aranılan bir insan olmuş ve bu durum hayatına olumsuz etkiler yapmıştır. Kendisine hayatını yeniden yaşaması için yeni bir başlangıç sunulur. Bu başlangıcı elde edebilmesi için yapacağı şey; önceden yaptığının tam tersi olarak düşmanın beynine girip oraya istenilen bilgileri yerleştirmektir. Ekip olarak gerçekleştirmeye çalışacakları bu işte, karşılarındaki düşman onların her hareketini önceden tahmin edebilmektedir. Ve bu düşmanı özel yeteneği sayesinde görebilen tek kişi Cobb’dur…

IMDB sıralamasında şuan tarihin gelmiş gelmiş en iyi 3. filmi olarak nitelendirilen; şimdiden alacağı Oscar sayısı tahmin edilemeyen ve tarihin en iyi 12. filmi seçilmiş olan Dark Knight’ın (Batman Kara Şövalye) yapımcısı Christopher Nolan‘ın yönettiği bu film, övgüleri hak ediyor.. Son derece ilginç ve tıpkı Matrix gibi felsefi özellikler barındıran bu müthiş yapım için sizlerin de yorumlarınızı bekliyor, iyi seyirler diyoruz.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler



Başlangıç (Inception) Türkçe Dublaj İzle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/baslangic-inception-turkce-dublaj-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Başlangıç (Inception) indirmeden izle , Başlangıç (Inception) Türkçe Dublaj İzle , Başlangıç film izle , Başlangıç film online izle , Başlangıç full hd izle , başlangıç full izle , başlangıç izle , Başlangıç izlesene, filmin kategorisi ise Aksiyon Filmleri , Bilim Kurgu Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Büyülü Çift Filmini Türkçe Dublaj İzle full hd izle


Büyülü Çift Filmini Türkçe Dublaj İzle
oynadığı, yönettiğini filmin konusu Erkek arkadaşı Stuart’la olan ilişkisinin bittiği gerçeğine inanmak istemeyen Kate ısrarlı aramalarına karşın cevapsız kalınca Stuart’ın evine gitmeye karar verir. Leopold Stuart’a giderken 19. yüzyıldan fırlamışa benzeyen kıyafetler giyen Leopold adında bir adamla tanışır.Bir zaman boşluğundan geçip 21. yüzyıla giren bir 19. yüzyıl beyefendisi olan Leopold zamanın kadını ile kendi çağının kadını arasında ki farkları görünce yaşadıklarının gerçek olduğundan şüphe duymaya başlar. 21. yüzyıl onu çarpmıştır. Fakat kendine özgü bilge tavırları ve ileri görüşlü hali sayesinde ortama ayak uydurur. Üstüne bir de bir reklam yıldızı haline gelir. Bu arada Kate ile aralarında bir yakınlaşma başlar, fakat ikisi de bunu reddetmektedirler. Ancak zaman geçtikçe reddettikleri bu yakınlaşma gerçek olur.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/buyulu-cif-kate-and-leopold.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Yenilmezler 720p izle


Yenilmezler
Bir çok filmin toplamından oluşuyor bunların içinde Thor, Hulk, Demir Adam ve İlk Kaptan Amerika başrol oyuncuları yer alıyor. Thor'un kardeşi Loki sinsice planlar yaparak dünyayı istila etmeyi amaçlar fakat dünyayı kurtarmak için süper kahramanlar bir araya gelerek uzaydan gelen yaratıklara karşı duracaklardır.Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

Yenilmezler filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/yenilmezler.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler The Avengers , The Avengers 2012 izle , The Avengers film izle , The Avengers filmi full izle , The Avengers izle , Yenilmezler , Yenilmezler Filmi , Yenilmezler Filmi Full izle , Yenilmezler Filmi izle , Yenilmezler Full izle , Yenilmezler HD izle , Yenilmezler izle , Yenilmezler Seyret , Yenilmezler Türkçe Dublaj izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2012 Filmleri , Aksiyon Filmleri , Animasyon Filmleri , Bilim Kurgu Filmleri , Fantastik Filmler , Gerilim Filmleri , Komedi Filmleri , Macera Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler

20 Kasım 2013 Çarşamba

Ölümsüz Polisler R.I.P.D türkçe dublaj izle full hd izle


Ölümsüz Polisler R.I.P.D türkçe dublaj izle
oynadığı, yönettiğini filmin konusu Nick Walker henüz hayatını kaybetmiş bir polistir. Bu gerçeküstü dünyada 'Rest in Peace' isimli bir polis teşkilatına katılan Nick, Roy Pulsipher isimli yıllar önce ölen bir ajana rastlar. İkili kendilerini öldüren kişileri bulup cezalandırabilmek ve dünyadaki kötülükleri yok etmek için işbirliği yaparlar. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/olumsuz-polisler-r-i-p-d-turkce-dublaj-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

19 Kasım 2013 Salı

Thor: Karanlık Dünya Fragman izle Altyazı izle


Thor: Karanlık Dünya Fragman izle
Thor’un ilk yönetmeni Kenneth Branagh'dı ancak Branagh, ikinci filmde yöentmen koltuğuna oturmak istemedi ve ‘Game Of Thrones’un yönetmeni Alan Taylor Branagh'ın yerine geçti.Filmde Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgård ve Idris Elba gibi oyuncular yer alıyor. Tanrıların mücadelesi sürüyor. İlk filmde Thor'un güçleri babası tarafından elinden alınmıştı. Daha sonra Thor, kendisini yenilmez yapan çekicini yeniden kullanmaya ve kendi hükümdarlığı olan Asgard’a geri dönmeye hak kazanmıştı.
Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler diler

Thor: Karanlık Dünya Fragman izle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/thor-karanlik-dunya-fragman-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Thor 2 Fragman izle , Thor 2 full hd izle , Thor Türkçe dublaj full izle , Thor: Karanlık Dünya Fragman izle , Thor: Karanlık Dünya Full izle , Thor: Karanlık Dünya hd izle , Thor: Karanlık Dünya izlesene, filmin kategorisi ise 2013 Filmleri , Aksiyon Filmleri , Fantastik Filmler , Fragmanlar , Gerilim Filmleri , Macera Filmleri , Türkçe Altyazılı Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler

18 Kasım 2013 Pazartesi

Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu 2013 Full HD izle izle


Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu 2013 Full HD izle
Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu 2013 animasyon filmi sevenler ekran başına kızların hayranı olan barbie ve kız kardeşleri bizleri peri masıllarındaki gibi hayellerimizin derinliklerine götürecek. Alp dağlarında giderek yaz tatilini ata binerek geçirmek isteyen barbie ve kardeşleri oldukça neşeli zamanlar geçirecektir. Kardeşlerine ata bindiğini göstermek için çalışan barbie çok çalışıp amacına ulaşacaktır. Artık usta bir binici olduktan sonra keyfini sürmeye başlayacaktır. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/barbie-ve-kiz-kardesleri-at-binicilik-okulu-2013-full-hd-izle.html

Prenses Sofia – Bir Varmış Bir Yokmuş Full HD izle


Prenses Sofia – Bir Varmış Bir Yokmuş Full HD izle
İzlenme
:
132
prenses sofia bir varmis bir yokmus turkce dublaj indir 400x566 Prenses Sofia Bir Varmış Bir Yokmuş Film izleAnnesinin Kral ile evlenmesinden sonra bir gecede prenses olan Sofia bir gecede prenses olur.. Kraliyet hazırlık merkezine gönderilen Sofia bir prenses nasıl olunur bunu Okul müdürleri Flora, Fauna ve Merryweatherlerden öğrenecektir. Bakalım Sofya, sakar bir büyücünün yaptığı büyüyü kırarak üvey kardeşleriyle arkadaş olabilecekmi? Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Prenses Sofia – Bir Varmış Bir Yokmuş Full HD izle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/prenses-sofia-bir-varmis-bir-yokmus-full-hd-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Bir Varmış Bir Yokmuş , Bir Varmış Bir Yokmuş çizgi film izle , Bir Varmış Bir Yokmuş full hd izle , Bir Varmış Bir Yokmuş izle , Bir Varmış Bir Yokmuş türkçe dublaj izle , Prenses Sofia , Prenses Sofia 2013 , Prenses Sofia animasyon , Prenses Sofia izle , Prenses Sofia türkçe dublaj izle, filmin kategorisi ise 2012 Filmleri , Aile Filmleri , Animasyon Filmleri , Çizgi Filmler , Fantastik Filmler , Genel , Türkçe Dublaj Filmler

Limit Yok Türkçe izle


Limit Yok
Ya bir hap sizi daha zengin ve daha güçlü kılabilseydi? Eddie (Bradley Cooper) perişan halde yaşayan New York lu bir yazardır. Ancak günün birinde beyninin tüm kapasitesini kullanabileceği bir ilaçla tanışır. Bu sayede paraya, akla, çekiciliğe sahip olur. Fakat Eddie kısa bir süre sonra sonsuz güce bedelsiz sahip olunamayacağını Anlar ...

Limit Yok filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/limit-yok.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Bradley Cooper Filmleri , Limit Yok , Limit Yok Filmi , Limit Yok Filmi Türkçe Dublaj , limit yok filmini izle , Limit Yok HD , limit yok izle , Limit Yok Tek Part , limit yok türkçe dublaj izle , limit yok türkçe izle , Limit Yok ~ Limitless 2011 full online izle , Limit Yok ~ Limitless 2011 Full Türkçe Dublaj izle , Limit Yok ~ Limitless 2011 izle , Limit Yok ~ Limitless 2011 izle indir , Limit Yok ~ Limitless 2011 Türkçe Dublaj izle , LimitLess HD , LimitLess izle , Limitless Tek Part , Limitless Türkçe Dublaj, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2011 Filmleri , Bilim Kurgu Filmleri , En İyi 50 Film , Fantastik Filmler , Gizem Filmleri , Macera Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler

Sihirbazın Çırağı sinema izle


Dave başına gelecek olaylardan habersiz,kendi halinde bir üniversite ögrencisidir.Hayatındaki tek sorunu dersleri ve aşık oldugu kızdır.Ancak hayatına daha sonra dahil olacak olan Balthazar Blake,sihirbaz Merlinin ögrencilerindendir,ve sihirbazlıgı ögretebilecegi birisini aramaktadır.Kötü büyücü Maxim Horvath’a karşı tek silahı olan Dave,sihirbazlıgı ögrenerek hem şehrini hemde aşkını korumak zorundadır , Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler
Sihirbazın Çırağı filmini 720p görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler
Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer, Toby Kebbell
Jon Turteltaub


Filmin görseline Sihirbazın Çırağı adresinden görebilir, 720p görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/sihirbazin-ciragi-izle.html

17 Kasım 2013 Pazar

Ayı Yogi – Yogi Bear filmini full izle sinema izle


Ayı Yogi – Yogi Bear filmini full izle filminin konusu
Efsane çizgi dizilerden ayı yoginin sinemaya aktarılmış versiyonu çoğu izleyiciyi hüsrana uğratsada izlenilmicek kadarda değil.Konu olarakda bir belgesel yönetmeni yeni projesi için Jellystone Park’a gelir ve burada yolu Ayı Yogi ve arkaşlarıyla kesişir. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

http://www.enyenifilmlerizle.com/ayi-yogi-yogi-bear-filmini-full-izle.html

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika Türkçe izle


İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
oynadığı, yönettiğini filmin konusu Captain America: The First Avenger & İlk Yenilmez: Kaptan Amerika Askere katılmak isteyen fakat uygun görülmeyen Steve Rogers, umudunu bir takım deneylere bağlamıştır. Captain Amerika adlı bu gizli deney sonunda başarılı olacak ve Steve Rogers artık Amerika’nın en güçlü ve yenilmez kahramanı olacakTır. Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/ilk-yenilmez-kaptan-amerika-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Tatlı Cadı Lili Mandolan’a Yolculuk Türkçe izle


Tatlı Cadı Lili Mandolan’a Yolculuk
oynadığı, yönettiğini filmin konusu Sevimli Cadı Lili, kötü büyücü Hieronymus’tan sonra şimdi de Sadrazam Guliman ile mücadele etmek zorunda. Mandolan krallığının başına geçmek isteyen Guliman için bu hiç de kolay bir deneyim olmayacaktır. Zira hem taht geçmişten gelen bir lanet taşımaktadır, hem de karşısında Hexe'nin yarıdma çağırdığı Lili'yi bulacaktır. Emellerine ulaşmak için kötü büyücü Abrash'ı, Lili’nin yolunu kesmek için görevlendirir. Ama bir cadıyı kandırmanın hiç de kolay olmadığını atlar! Dahası Lili'nin krallığa gelişiyle bir sürü sır daha ortaya çıkacaktır. Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/tatli-cadi-lili-mandolana-yolculuk.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

16 Kasım 2013 Cumartesi

kutsal savaşçı fimini izle 720p izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/kutsal-savasci-fimini-izle.html adresinden kutsal savaşçı fimini izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları

Korku Gecesi 720p izle


Korku Gecesi
Chucky’nin yaratıcılarının eski çekim bir filmin yeniden uyarlaması şeklinde çekilmiş bir filmdir. Charlie Brewster (Anton Yelchin) okul yıllarını yaşamakta olan bir gençtir. Seksi bir kız arkadaşının da olmasından dolayı bütün ilgiyi üzerinde toplayan popüler birisidir. Ancak bu duruma kendini fazla kaptırınca pervasızca davranışlar sergilen. Onu çok seven yakın arkadaşları ile olan ilişkisine hiç dikkat etmez. Zamanla onları kendinden uzaklaştıracaktır. Komşusu olan Jerry (Colin Farrell) ile tanışmasından sonra ise hayatında bambaşka bir olayın içine girmiş olacaktır. Jerry ile normal bir ilişkisi varken ona yakınlaştığında onda garip durumların olduğunu görür. Aslında gizli olarak vampir olduğunu ve ava çıkmış olduğunu görür. Ancak bunu ne ailesine ne sevgilisine ne de önceden arkasını döndüğü arkadaşlarına anlatamaz. Artık bu sorun ile kendi mücadele etmelidir. Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

Korku Gecesi filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/korku-gecesi.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Altyazılı) direkt izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Altyazılı) filmini izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Altyazılı) full izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Altyazılı) HD izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Altyazılı) online izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Altyazılı) tam izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Altyazılı) tek parça izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Altyazılı) tek part izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Dublaj) direkt izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Dublaj) filmini izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Dublaj) full izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Dublaj) HD izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Dublaj) online izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Dublaj) tam izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Dublaj) tek parça izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Dublaj) tek part izle , Korku Gecesi - Fright Night 720p (Türkçe Seslendirmeli) izle , Korku Gecesi 2 – Fright Night 2 full İzle , Korku Gecesi 2 – Fright Night 2 hd İzle , Korku Gecesi 2 – Fright Night 2 tek parça İzle , Korku Gecesi 2011 izle , Korku Gecesi Full izle , Korku Gecesi Hd izle , Korku Gecesi Online izle , Korku Gecesi Seyret , Vampir Filmleri, filmin kategorisi ise 2011 Filmleri , Genel , Komedi Filmleri , Korku Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler

Kadavra izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/kadavra.html adresinden Kadavra filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları

Fetih 1453 Full İzle full hd izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/fetih-1453-full-izle.html adresinden Fetih 1453 Full İzle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları

15 Kasım 2013 Cuma

Kıyamet Günü Türkçe izle


Kıyamet Günü
Ailesi ile birlikte kış tatillerini geçirmek için Tayland'a gitmişlerdir. Tropik cennette birkaç gün eğlenceli zaman geçirmek isteyen aile bir partiye gitmişlerdir. Ertesi gün havuz kefyi yapmaktadırlar ama birden dev dalgalar heryeri yutup aileyi darmadagın etmiştir. Birbirlerini bulabilmek için çok uğraşırlar fakat amaçlarına ulaşabileceklermi . Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/kiyamet-gunu-turkce-dublaj-izle.html

Thor izle


Thor
oynadığı, yönettiğini filmin konusu sgard tanrıları arasında iç savaş başlamış. Thor'un çekici dünyaya atılmış ve onu bulması gerekmektedir. Kardeşi babasını tuzağa düşürmüş yarı ölü yatakta yaşam savaşı vermektedir. Diğer yandan Loki dünyanın tek sahibi olma planları yapmaktadır. Asgarddan gönderdiği koruyucu ile Thor'u öldürmeyi dener fakat başarabilecekmidir yoksa yenilip sonsuz hapisemi atılacaktır. Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/thor.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Prometheus online izle


Prometheus filminin konusu
"Alien" ve "Blade Runner"ın yönetmeni Ridley Scott tanımlanmasına katkı sağladığı türe geri dönüyor. PROMETHEUS ile, Scott ezber bozan bir mitoloji yaratıyor. Bu mitolojik dünyanın içinde bir grup kaşif, Dünya üzerindeki insanoğlunun kökenine dair bir ipucu keşfediyor. Bu ipucu gruptakileri evrenin en karanlık köşelerine heyecanlı bir yolculuk yapmaya zorluyor. Ancak yolculuğun sonunda insan ırkının geleceğini kurtarmak için korkunç bir savaşa katılmaları gerekiyor. Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler
http://www.enyenifilmlerizle.com/prometheus.html

Göçebe – The Host (2013) Türkçe Dublaj izle izle


Göçebe – The Host (2013) Türkçe Dublaj izle
Tam bir dram-romantik, araya konmuş bilim kurgu sahneleri ile seyirciyle buluşan Göçebe , Şuan yaşadığımız Dünya görünmeyen bir düşman tarafından istila edilmesini konu almıştır. Film Alacakaranlık serisiyle dünyayı sallayan Stephenie Meyer'ın romanından beyaz perdeye uyarlanmıştır. İnsanların bedenleri, bu istilacılar için sahiplik yaparken bedenler bir değişikliğe uğramamış gibi görünse de, zihinleri ele geçiriliyordu. Neredeyse herkes teslim olmuştu. Geriye kalan vahşi birkaç insandan biri olan Melanie, yakalandığı zaman sonunun geldiğine inanır. Göçebe, Melanie’nin bedenini alan ruh, yetkililer tarafından bir insan bedeninin içinde yaşarken karşılaşabileceği zorluklar hakkında uyarılmıştır: Baskın duygular, hislerin yoğunluğu, çok canlı olabilen anılar Ama Göçebe’nin beklemediği bir zorluk vardır: Bedeninin önceki sakini zihninden vazgeçmeyi reddeder. Dış güçler, Göçebe ve Melanie’yi, aslında istemeseler de, ortak bir hedefte birleştirir ve birlikte sevdikleri adamı bulmak için tehlikeli ve sonu belli olmayan bir macera için yola koyulurlar. Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

Göçebe – The Host (2013) Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/gocebe-the-host-2013-turkce-dublaj-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Göçebe 2013 izle , Göçebe 720p izle , Göçebe hd izle , Göçebe izle , Göçebe tek part izle , Göçebe türkçe dublaj izle , Göçebe vk izle , Göçebe – The Host (2013) Türkçe Dublaj izle , öçebe 1080p izle , The Host , The Host 1080p izle , The Host 720p izle , The Host full hd izle , The Host izle , The Host sinema çekimi izle , The Host tek part izle , The Host türkçe dublaj izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2013 Filmleri , Aksiyon Filmleri , Bilim Kurgu Filmleri , En İyi 50 Film , Genel , Gerilim Filmleri , Korku Filmleri , Macera Filmleri , Romantik Filmler , Türkçe Dublaj Filmler , Vizyondakiler

Kurtların Kardeşliği – Le pacte des loups Full İzle Altyazı izle


Kurtların Kardeşliği – Le pacte des loups Full İzle filminin konusu
18 yüzyıl başlarında Fransada geçmektedir.Türü bilinmeyen ne olduğu anlaşılamayan bir yaratık kadınları ve çocukları herkesi ayırt etmeden öldürmektedir.İnsanlar bu yaratığın cehennemden gelen bir zebani olduğuna inanırlar hemen hükümet toplanıp filozoftan,biyologtan ve botanisten oluşan bir grup oluşturarak yaratığın bulunduğu Gevardon bölgesine gönderirler.Grubu bekleyen tehlikeli yolculukta heyecan dolu anlar yaşanır...Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

http://www.enyenifilmlerizle.com/kurtlarin-kardesligi-le-pacte-des-loups-full-izle.html

Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/sirinler-hayalet-sirin-efsanesi.html adresinden Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları

Kayıp Türkçe izle


Kayıp
Jill’in kız kardeşi kaybolmuştur ve Jill iki sene önce kendisini kaçıran seri katilin geri döndüğüne inanmaktadır fakat hiç kimseyi ikna edemez.O da bu işi kendisi halletmeye karar verir.Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/kayip.html

14 Kasım 2013 Perşembe

Kayıp


Kayıp filminin konusu
Jill’in kız kardeşi kaybolmuştur ve Jill iki sene önce kendisini kaçıran seri katilin geri döndüğüne inanmaktadır fakat hiç kimseyi ikna edemez.O da bu işi kendisi halletmeye karar verir.Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

http://www.enyenifilmlerizle.com/kayip.html

Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü Altyazı izle


Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/yuzuklerin-efendisi-kralin-donusu.html

Filmin adı Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü
Aragorn, kendi ırkının çağrısına cevap vererek, Orta Dünya’nın bütün kaderi onun elindeyken doğumuyla birlikte ona verilen gücünü kullanabilecek midir? Karanlığın bütün güçleri son savaş için bir araya gelirken Gandalf, Gondor’un yaralı ordusunu toparlamak için hazırlıklara başlar. Gandalf’a gereken destek Rohan Kralı Theoden’den gelir. Thoden, tarihin bu en büyük savaşı için tüm savaşçılarını seferber eder. İçlerinde saklanan Eowyn ve Merry ile birlikte insanlar, tüm cesaretlerine ve ırklarına olan sonsuz bağlılıklarına rağmen Gondor’u kuşatan düşmanların karşısında güçsüzdür. Çok büyük kayıplar vereceklerini bilseler de insanlar Sauron’un dikkatini başka yöne çekerek Yüzük Taşıyıcısı’nın yolculuğunu tamamlamasını sağlamak için hayatlarının en zor savaşında birbirlerine kenetlenirler.

Cehennem Türkçe izle


Cehennem
oynadığı, yönettiğini filmin konusu Yaşam kaynağı olan güneş bir süre sonra zararlı ışınları ile insnaların karşısına çıkıyor ve dünya yavaş yavaş yok olmaya başlıyor ancak hala suyun olduğu ve yaşanılabilecek yerlerin olduğunu bilen Phillip; Maria ve küçük kız kardeşi Leonie ile suyun olduğu bölgeye gitmeye karar verir. zorlu bir yolculuk için hepsi hazır ancak bu zorlu süreçte yalnız kalmak istemedikleri için karşılarına çıkan Tom ile birlikte hareket etmeye karar verirler. Tom deneyimli bir araba tamircisi ve bozulan arabalar için bulunmaz bir nimet fakat Tom’a güvenme konusunda hata yapmış da olabilirler!!!

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/cehennem.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Doğal Kahramanlar 720p izle


Doğal Kahramanlar
Genç kız kendini bir anda gizemli güçlerin arasındaki savaşın ortasında bulur. İnançlı olan kız bambaşka bir dünyanın insanıdır ve onlara yardım etmeye çalışacaktır. Ayak takımıyla iş birliği yaparak hem kendi dünyasını hemde onların dünyasını kurtarma yolunda işe koyulurlar.Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/dogal-kahramanlar.html

Bir Kadının Gözyaşı donmadan izle


Bir Kadının Gözyaşı
Geleneksel adetlere ve baskılara sıkışıp kalan ve özgürlüğü kısıtlanan bir kadının, kadın hakları mücadelesi, özgürleşme ve cinsel serbestlik kavramları içerisinde sinema perdesine aktarıldığı bir film. Oldukça zengin bir ailenin kızı olan genç kız daha çocuk yaşta biriyle evlenmiştir. Evlendiği adam Bernard dürüst ve çok iyi biridir ancak artık onu sevmiyordur. Bernard ava çıkmayı dahi kendine tercih eden biri olduğundan kendisiyle hiç ilgilenmiyordur. Taşrada yaşayan genç kızın Bernard’ın asi ve agresif birine dönüşmesiyle hayatı iyice kabusa dönüşmüştür. Herşeyden kötüsü Bernard her fırsatta genç kadının yüzüne zorla evlendirildiğini ve onu sevmediğini söylemektedir. Mutsuz kadın bu zulüm ve sıkıcı hayattan kurtulmak için elinden gelen herşeyi yapmaya kararlıdır.Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

Bir Kadının Gözyaşı filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/bir-kadinin-gozyasi.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Bir Kadının Gözyaşı , Bir Kadının Gözyaşı 720p online full hd izle , Bir Kadının Gözyaşı filmini full izle , Bir Kadının Gözyaşı full izle , Bir Kadının Gözyaşı hd izle , Bir Kadının Gözyaşı izle , Bir Kadının Gözyaşı Türkçe Altyazılı izle , Bir Kadının Gözyaşı türkçe dublaj izle , Enyenifilmlerizle , Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler , Thérèse Desqueyroux 720p Türkçe full izle, filmin kategorisi ise 2012 Filmleri , Dram Filmleri , Genel , Gizem Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler

Krrish 3 Full Tek Part HD İzle 2013 Türkçe izle


Krrish 3 Full Tek Part HD İzle 2013 filminin konusu
İnsan ve hayvan karışımı mutantlar oluşturan Kaal ve ekibi artık Dünya çapında korku salmaya başlamışlardır. Babası bir Bilim adamı olan Krrish ailesini ve dünyayı kurtarmak için elinden geleni yapacaklardır. Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler
http://www.enyenifilmlerizle.com/krrish-3-full-tek-part-hd-izle-2013.html

Zorlu Takip – Cop Out Türkçe Dublaj izle online izle


Zorlu Takip – Cop Out Türkçe Dublaj izle
Kıdemli bir New York Polisi olan Bruce Willis Kızının düğün masrafları için çok değer verdiği beyzbol kartını satmak için bir dükkana gider ve beklenmedik bir şekilde soyulurlar. Kızının düğün masrafları için bu kartı bulması şarttır.Ortağı ile birlikte inatçı ikili inatçı hırsızın peşine düşerler Zorlu Takip Başlar. Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/zorlu-takip-cop-out-turkce-dublaj-izle.html

Ölüm Tepesi: Tasmanian Devils Türkçe Dublaj Full izle Türkçe izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/olum-tepesi-tasmanian-devils-turkce-dublaj-full-izle.html adresinden Ölüm Tepesi: Tasmanian Devils Türkçe Dublaj Full izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları

Sen Dünyaya Gelmeden donmadan izle


Sen Dünyaya Gelmeden filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/sen-dunyaya-gelmeden.html

Filmin adı Sen Dünyaya Gelmeden
Gemma ve Diego Saraybosna’da tanışmışlardır. Gemma’nın hayatı Diego’ya aşık olması ile beklenmedik şekilde değişmiştir. Fakat Diego, Bosna savaşı sırasında hayatını kaybeder, Gemma ise başka bir ülkeye savrulur. Savaş bittikten yıllar sonra Gemma oğulunu da yanına alarak Diego’nun öldüğü topraklara geri döner. Geçmişte yaşananları ve Diego’nun izlerini Saraybosna’da arar…
Film, aşkının peşinden savaşın ortasına giden Gemma ile savaşın en gerçekçi acılarını yaşayan Diego’nun tutkulu aşkları konu ediniyor.

13 Kasım 2013 Çarşamba

Cosmopolis sinema izle


Cosmopolis
8 yaşında milyoner olmuş sıradan biri gibi görünmektedir. Bir gün hayatı değişecek kendini cehennemin ortasında bulacaktır. Limuziniyle iş için bir şehire gider. arabaya giren kişiler hayatını etkileyecektir.Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

Cosmopolis filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/cosmopolis.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Cosmopolis 720p HD izle , Cosmopolis 720p izle , Cosmopolis 720p Tek Parça izle , Cosmopolis Altyazılı izle , Cosmopolis Filmini izle , Cosmopolis Full Hd izle , cosmopolis full izle , cosmopolis hd izle , cosmopolis izle , Cosmopolis online izle , Cosmopolis tek parça izle , Cosmopolis Türkçe Altyazılı izle , Cosmopolis türkçe dublaj izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2012 Filmleri , Dram Filmleri , Genel , Polisiye Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler

Seksi Maceram sinema izle


Seksi Maceram filminin konusu
Seksi maceram 2012 yapımı romantik komedi filmidir.Jordan bir muhasebecidir ve senelik iznini ister.Sevgilisiyle birlikte Niagara Şelalesine seyehat etmek ister.Duygusal adam Jordan çocukluktan beri sevdiği sevgilisine şelalenin önünde evlenme teklifi etmeyi planlıyordur. Evlilik teklifi için herşeyi ayarlamıştır ancak çok büyük birproblem vardır. Cinsel bakımdan sorunları olan Jordan ne yapacaktır. Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler
http://www.enyenifilmlerizle.com/seksi-maceram.html

Güzel ve Hızlı full hd izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/guzel-ve-hizli.html adresinden Güzel ve Hızlı filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları

Ölümcül Deney 5: İntikam full hd izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/olumcul-deney-5-intikam.html adresinden Ölümcül Deney 5: İntikam filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları

Son Savaşçı online izle


Son Savaşçı filminin konusu
MS 117 yılında Roma imparatorluğu iyice genişlemiştir, ama Pitc’ler gerilla taktikleriyle yenilmez bir düşman haline gelmiş ve Kuzey Britanya fetihlerini durdurmuştur. Romalıların İngiltereyi işgali sırasında, Pitc saldırısında Quintus Dias hayatta kalan son savaşçıdır, ve genç savaşçı Pitc ırkını ve liderlerini yeryüzünden silmeye ant içer. Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler
http://www.enyenifilmlerizle.com/son-savasci.html

İkili Oyun 720p izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/ikili-oyun.html adresinden İkili Oyun filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları

Zoraki İkili donmadan izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/zoraki-ikili.html adresinden Zoraki İkili filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları

Milyon Dolarlık Bebek izle Türkçe Dublaj


Milyon Dolarlık Bebek izle Türkçe Dublaj filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/milyon-dolarlik-bebek-izle-turkce-dublaj.html

Filmin adı Milyon Dolarlık Bebek izle Türkçe Dublaj
Frankie Dunn hayatını dövüş sporuna adamış ve bütün yaşamı boyunca üst düzey dövüşçüler yetiştirmeyi başarabilmiştir.Fakat öğrencilerine ilk olarak saldırmayı öğretmiyordur, saldırmak onun için her şeyin sonunda gelmektedir.Onun kendi zihninde oluşturduğu ideolojiye göre insan ilk önce kendisini savunmalı ve zorunluluk gerektiren bir durumda karşı tarafa saldırmalıdır.

Eyvah Yaş 40 720p izle


Eyvah Yaş 40 2012 yapımı komedi filmidir. Yönetmen ve yapımcı Judd Apatow benzersiz evrenine orta yaşın vücuda verdiği düşük performans ve yüksek krizdeki bir çiftin, ‘Knocked Up’ filminin de başrollerinde birbirleriyle aynı şekilde mükemmel bir performans sergileyen iki karakter olan Debbie ve Pete’in dramatik komedisini derinlemesine işleyen bir öyküyle yeniden geri dönüyor. Pete ve Debbie’nin 40′lı yaşlarda, büyümekte olan çocuklarıyla ve evlilikleriyle baş etmeye çalışırken, yönetmen evliliğin ve aile kurmanın iniş ve çıkışlarını resmediyor.
Eyvah Yaş 40 filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler
Megan Fox , Jason Segel , Paul Rudd , Leslie Mann , Melissa Mccarthy
Judd Apatow


Filmin görseline Eyvah Yaş 40 adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/eyvah-yas-40.html

ÇILGIN KUZENLER TÜRKÇE DUBLAJ IZLE donmadan izle


ÇILGIN KUZENLER TÜRKÇE DUBLAJ IZLE
oynadığı, yönettiğini filmin konusu Jackass serisi ile kendi tarzlarında kült filmler yaratan ve bunun dışında MTV Amerika’da pazar gecelerine damgasını vuran programların yapımcısı Johnny Knoxville’in yapımlarından birisidir. Ekipten sıkı arkadaşı Seann William Scott ile beraber Jessica Simpson’ın da rol aldığı filmde, Bo ve Luke Duke kuzenler çocukluklarının geçtiği kasabaya geri dönerler. Yanlarında seksi sarışın kuzenleri Daisy ile beraber amcalarının yanına gelirler. Huzurlu yaşantıları amcalarının çiftliğinin komiser tarafından yıkılma teşebbüsü ile dağılır. Çiftliği kimseye yedirmek gibi bir düşünceleri olmayan bu tehlikeli kuzenler, amcalarına çiftliği geri kazandırmak için mücadeleye başlarlar. Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/cilgin-kuzenler-turkce-dublaj-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

SICAK KALPLER Altyazı izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/sicak-kalpler.html adresinden SICAK KALPLER filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları

Kadınlar – Elles sinema izle


Öğrenci fahişeliği toplum, kadın, ahlak ve özgürlük hareketleriyle bağlarıyla birlikte halen bir fenomen olarak anılıyor. 33 Scenes from Life adlı filmiyle 2008’de Locarno’dan ödülle dönen yönetmen Malgoska Szumowska’nın son filmi Kadınlar, hiçbir yargıda bulunmadan bu konuyu derinlemesine inceliyor. Fahişelik yapan üniversite öğrencileri hakkında ELLE dergisi için bir makale yazmakta olan araştırmacı gazeteci Anne, Parisli, iki çocuk sahibi bir kadındır. Fahişelik yapan başına buyruk genç Alicja ve Charlotte ile yazısı için yürüttüğü huzursuz edici, derin görüşmeler Anne’ın para, aile ve cinsellik hakkındaki en temel inançlarını sorgulamasına yol açar. Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler
Kadınlar – Elles filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler
Juliette Binoche , Joanna Kulig , Anaïs Demoustier , Krystyna Janda , Ali Marhyar
Malgorzata Szumowska


Filmin görseline Kadınlar – Elles adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/kadinlar-elles.html

THE INCREDIBLE BURT WONDERSTONE online izle


THE INCREDIBLE BURT WONDERSTONE filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/the-incredible-burt-wonderstone.html

Filmin adı THE INCREDIBLE BURT WONDERSTONE
The Incredible Burt Wonderstone filminde, Las Vegaslı Burt bir sihirbazdır ve iş ortağını kaybetmiş ve daha sonra işinde düşmeye başlamıştır. Sihirbazlığını artık sokaktaki bir sihirbaza kaptırmış ve işleri çok kötüdür.Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

12 Kasım 2013 Salı

Büyülü Tat Türkçe Dublaj izle full hd izle


Büyülü Tat Türkçe Dublaj izle
Hayatında bir amacı olmayan Abby doğuştan varlık içerisinde büyümüş ve çok sıkıcı bulduğu huhkuk fimasında çalışmaktadır. Bir gün erkek arkadaşını görmek için Tokyo'ya gitmiştir. Ancak hiç beklemediği bir olayla karşılaşınca kaderi değişir. Erkek arkadaşı ondan ayrılmıştır, Abby evine geri döner ve sokakta dolaşırken hayatının mesleğini keşfedecektir.

Büyülü Tat Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/buyulu-tat-turkce-dublaj-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Büyülü Tat full izle , Büyülü Tat hd izle , Büyülü Tat izle , Büyülü Tat türkçe dublaj izle, filmin kategorisi ise 720p Filmleri , Dram Filmleri , En İyi 50 Film , Erotik Film İzle +18 , Genel , Romantik Filmler , Türkçe Dublaj Filmler

Diriliş filmini türkçe dublaj izle sinema izle


Diriliş filmini türkçe dublaj izle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/dirilis-filmini-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı Diriliş filmini türkçe dublaj izle
Korkunç bir trafik kazası geçiren Anna kazadan sonra kendine geldiğinde cenaze müdürü Eliot Deacon’ın bedenini cenazeye hazırlamakta olduğunu farkeder.Aklı karışmış, korkmuş ve hala canlı halde olan Anna öldüğüne inanmaz; Eliot ise onun ‘öbür dünyaya’ intikal ettiğini düşünmektedir.
Eliot onu ölülerle iletişim kurabildiğine ve kendisine bir tek onun yardımcı olabileceğine dair ikna eder. Cenaze evinde tıkılı kalan Anna’nın Eliot dışında şansı yoktur. En derin korkularıyla yüzleşip, kendi ölümünü kabullenmek durumundadır. Fakat Anna’nın erkek arkadaşı Paul,Eliot’ın göründüğü gibi biri olmadığını farkeder ve rahatsız edici gerçeği çözümlemeye başlar.

Geri Dönüş izle


Geri Dönüş filminin konusu
Dillon Eski bir NCAA şampiyonu güreşçidir. İşlediği suçtan dolayı 10 yıl hapiste yatmış, şartlı olarak tahliye edilmiştir. Tahliye edildikten sonra spora geri dönecek olan Dillon, yasal olmayan yer altı dövüşlerine katılacaktır. Dillon'ın artık tek amacı kazanacağı dövüşlerle en yakın arkadaşını kurtarmaktır.Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler
http://www.enyenifilmlerizle.com/geri-donus.html

Kötü Ruh online izle


Kötü Ruh
Uyusturucu bağımlılığı yüzünden zor günler geçirmiş ve bir karar vermek zorundadır. Abisi, sevgilisi ve çocukluk arkadaşlarından bu durum için destek ister. Beş kişi hafta sonu için tatile ormana gitmişlerdir. Fakat o yine yanında uyuşturucu getirmiş arkadaşları son zulasını bulunca bir daha içmemek için söz vermiştir. İzinsiz girdikleri bir kulübede olunca kabus başlar acaba içlerinden kurtulan olacakmıdır? Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler

Kötü Ruh filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/kotu-ruh.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Kötü Ruh 720p izle , Kötü Ruh filmini izle , Kötü Ruh full izle , Kötü Ruh hd izle , Kötü Ruh izle , Kötü Ruh online izle , Kötü Ruh tek parça izle , Kötü Ruh türkçe dublaj izle , kotu-ruh-2013-izle, filmin kategorisi ise 2013 Filmleri , Korku Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Vizyondakiler

Günlerin Köpüğü Full HD İzle Türkçe izle


Günlerin Köpüğü Full HD İzle
Colin, Chloé ile tanışır ve ona çılgınca âşık olur. Fakat Chloé akciğerinde çıkan nilüfer çiçeği yüzünden hastalanınca, bu masalsı evliliğin seyri değişir. Nilüfer çiçeğini korkutup soldurmak için, Colin’in ona çiçekler getirmesi gerekir. Bohem bir hayat yaşayan ve günlerin farklı icatlarını hayata geçirmeye çalışmakla geçiren Colin’in dostları para kazanması için ona yardım ederler. ‘Günlerin Köpüğü’ insanın kaybettikleri ile olduğu kadar kazandıklarıyla da ilgileniyor; film aşk, sadakat, umut ve mizah arasında gidip geliyor. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/gunlerin-kopugu-full-hd-izle.html

10 Kasım 2013 Pazar

Acil Arama – The Call Türkçe Dublaj İzle online izle


Acil Arama – The Call Türkçe Dublaj İzle
911 Acil yardım hattında santral görevlisi olarak çalışan Jordan’ı bir gün genç bir kız arar. Kız, eve zorla birisinin girdiğini ve hayatının tehlikede olduğunu söyler. Ekipler evi tespit edene kadar katili oyalamaya ve ikna etmeye çalışan Jordan başarısız olur. Genç kız ölür ve aslında bunun seri cinayet olduğu ortaya çıkar. Genç kadın olayın etkisinden uzun süre kurtulamaz. 2013 Gerilim Ve Macera Dolu Bir Film Enyenifilmlerizle.com Ekibi Olrak İzlemenizi Şiddetle Öneriyoruz .

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/acil-arama-the-call-turkce-dublaj-izle.html

8 Kasım 2013 Cuma

Karanlık Operasyon türkçe dublaj izle izle


Zero Dark Thirty filmi Mark Boal’ın gerçeklere sadık kalarak kaleme aldığı filmde, Bin Ladin'in saklandığı yeri tespit eden ve bu timin organizasyonunu yürüten Maya adlı CIA ajanı, böyle operasyon ve bölge için oldukça genç olmasına rağmen, kendisine olan güveni ve üstün istihbarat başarısıyla Bin Laden'in yakalanmasını sağlıyor. Büyük ülkelerin özellikle de Amerika'nın zaman zaman dünyaya mesaj vermek, propaganda yapmak, kendini aklamak için hazırladığı filmlerin başında gelenlerden. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler
Karanlık Operasyon türkçe dublaj izle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler
Jessica Chastain, Jason Clarke, Joel Edgerton
Kathryn Bigelow


Filmin görseline Karanlık Operasyon türkçe dublaj izle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/karanlik-operasyon-turkce-dublaj-izle.html

Paranoyak türkçe dublaj izle online izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/paranoyak-turkce-dublaj-izle.html adresinden Paranoyak türkçe dublaj izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları

7 Kasım 2013 Perşembe

Alacakaranlık 1 Türkçe dublaj izle full hd izle


Alacakaranlık 1 Türkçe dublaj izle filminin konusu
On yedi yaşındaki Isabella Swan babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere küçük bir kasaba olan Forks, Washington’a taşınır. Burada yüz sekiz yaşında bir vampir olup, on yedi yaşında görünen gizemli sınıf arkadaşı Edward Cullen ile tanışır. Edward’ın ilk başlarda romantizmden uzak durmaya çalışmasına rağmen sonrasında birbirlerine aşık olurlar. Üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent geldiğinde Bella’nın hayatı tehlikeye girer ve Edward’ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar. TÜM SERİSİNİ BEKLEYİN.. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler
http://www.enyenifilmlerizle.com/alacakaranlik-1-turkce-dublaj-izle.html

Prestij- The Prestige türkçe dublaj izle


Prestij- The Prestige türkçe dublaj izle filminin konusu
Bölgenin iki sihirbazı birbirlerinin sırlarını ortaya çıkarmak için inanılmaz bir savaşa girmişlerdir. Yaptıkları sihirler ölümcül tehlikeler içermektedir. Birisi harika bir şovmen digeride sahnede o kadar iyi olmasada yaratıcı bir dahidir. Şehirdeki tek sihirbaz olmak için birbirlerini öldürmeye bile kalkışacaklardır. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler
http://www.enyenifilmlerizle.com/prestij-the-prestige-turkce-dublaj.html

6 Kasım 2013 Çarşamba

Baldan Acı Belgesel izle – Türkçe Dublaj izle izle


Baldan Acı Belgesel izle – Türkçe Dublaj izle

Arıların Dünyasına Girmeye Hazırmısın ?

Belgesel bal arılarının hayatı üzerinden, sıradanlığın da gereksiz büyüme kadar sağlıksız olduğunu , kriz ve felaketlerin evrime olan etkilerini ve bazen çözümün hiç beklemediğimiz anda beklemediğimiz yerlerden gelebileceğini gösteriyor. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/baldan-aci-belgesel-izle-turkce-dublaj-izle.html

Ustura Dönüyor tek parca izle izle


Ustura Dönüyor tek parca izle
Enyenifilmlerizle.com Farkıyla Ustura Dönüyor Sitemize Eklenmiştir Filmin Konusu : Eski ajan Machete Cortez, Amerika Birleşik Devletleri’nin onur listesindedir ve yeni görevi için Meksika’ya gönderilir. Burada onu ölümcül ve zorlu bir görev beklemektedir. Tüm gezegeni yok edebilecek güçteki bir silahı ve ona sahip olan silah tüccarı Mendez The Madman’i (Demian Bichir) etkisiz hale getirmek, hiç de kolay olmayacaktır..! Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/ustura-donuyor-tek-parca-izle.html

5 Kasım 2013 Salı

Neredesin Süpermen – Bekas Türkçe Dublaj izle


Neredesin Süpermen – Bekas Türkçe Dublaj izle
Neredesin Süpermen: 1990´lı yılların başında Irak hiç de yaşanacak bir ülke değildir. Fakat Irak´ın savaş ve Saddam Hüseyin dışında bir yüzü daha var, o da umut. Yönetmen Karzan Kader´in kendi çocukluğundan esinlendiği bu film iki evsiz kardeşin hikâyesini anlatıyor. Zana ve Dana, şehrin ilk sinemasında Süpermen´i izleyen ve Amerika´ya gitmeye karar veren evsiz, Kürt kardeşler. Amerika´ya vardıklarında Süpermen tüm sorunlarını çözecek, hayatlarını kolaylaştıracak ve başta Saddam olmak üzere tüm kötü adamları cezalandıracaktır. Amerika´ya gidebilmek için ise pasaport, para ve bolca şansa ihtiyaçları vardır. Fakat onlarda ikisinden de yoktur. Yine de rüyalarına doğru yola çıkarlar. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Neredesin Süpermen – Bekas Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/neredesin-supermen-bekas-turkce-dublaj-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler 2012 filmlerizle , Neredesin Süpermen , Neredesin Süpermen full hd izle , Neredesin Süpermen full izle , Neredesin Süpermen hd izle , Neredesin Süpermen izle , Neredesin Süpermen tekparça izle , Neredesin Süpermen türkçe dublaj izle , Neredesin Süpermen türkçedublaj izle, filmin kategorisi ise 2012 Filmleri , 720p Filmleri , Dram Filmleri , En İyi 50 Film , Genel , Türkçe Dublaj Filmler

4 Kasım 2013 Pazartesi

Sahte Cennet Full İzle donmadan izle


Sahte Cennet Full İzle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/sahte-cennet-full-izle.html

Filmin adı Sahte Cennet Full İzle
2006 Yapımı Başrollerinde Josh Duhamel, Meli Sahte Cennet - Turistas (2006) filminde, seyahat ettikleri otobüsün kaza yapması sonucunda, bir grup genç Brezilya ormanlarında kaybolur ve yaşam savaşı artık başla , Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler